Nikah şapkası “VUALET”

Gelinliği tamamlamak için  duvağın vazgeçilmez olduğu bir gerçektir. Dantel işlemeli uzun ya da kısa duvak modelleri modanın tüm dönemlerinde gelinlerin vazgeçilmez aksesuarı olmuştur. Ancak, son dönemde duvak kullanmak istemeyen, biraz daha orijinallik arıyorum diyen gelin adaylarının tercihi nam-ı diğer “Nikah Şapkası” Vualet oluyor.

Nikah şapkası “VUALET”

gelininsepeti | Adı nikah şapkası olarak geçiyor olsa da, dantel, tül ya da saten kumaşlardan tasarlanan Nikah Şapkası Vualet modellerinin düğün, kokteyl ve partilerde de kullanımı gayet yaygın.

Nikah şapkası “VUALET”

Gelinliğinizi tamamlayacak zarif bir modeli seçmek konusunda ne kadar zorlanacağınızı tahmin edebiliyoruz. Bu aşamada vualet seçiminden önce mutlaka saç modelinize karar vermenizi tavsiye ediyoruz. Daha sonrasında gelinliğiniz ile uyumlu materyali seçerek, Nikah Şapkası Vualet modelinize karar verebilirsiniz.

Nikah şapkası “VUALET”

Özellikle nikah törenlerinde tercih edilen kısa, zarif elbiseleri tamamlayan vualet modelleri, tüllü ve dantel işlemeleriyle dikkat çekiyor. Zamanda kısa bir yolculuk yapmak isteyen gelin adaylarının tercihi şık şapkalar, krem ve beyaz renkleriyle en çok tercih edilen modeller arasında. Özellikle topuz yapılan saç modelleriyle bir bütünlük sağlarken, uzun, dalgalı saçlarla da uyum içinde kullanılabiliyor.

Gelinliğinizin modeline uygun olarak seçebileceğiniz Nikah Şapkası Vualet modelleri için ilhamınızı Oleg Cassini Gelin Kepi seçeneklerinden de alabilirsiniz!

Kaynak : Oleg Cassini

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.