Kaburga Gelinlik Modeli

Son dönemlerin gözdesi kaburga gelinlik modelleri için doğru yerdesiniz. Balo tipi ya da prenses model kabarık gelinlik beğenen gelinlerin son dönem tercihlerinden biri de tüm ihtişamı ile kaburga model gelinlikler oldu. Peki sıkça duyduğumuz kaburga gelinlik nedir, nasıl bir modeldir, gelin birlikte bakalım.

kaburga gelinlik modelleri 2019

gelininsepeti | O zaman ışıltılı, kabarık ve bir o kadarda gösterişli son zamanların popüler gelinliklerinden biri olan kaburga gelinlik modelleri arasından size ve gelinliğinize ilham verecek tasarımlara göz atmaya ne dersiniz?

Üst kısmı, bedeni çok sıkı bir şekilde sararak belin inceliğini vurgulayan kaburga gelinlik modelinde oldukça kabarık olan etek, geniş dalgalı bir görünüm sergileyecek şekilde tasarlanmıştır. Bazen de oldukça hacimli eteğe sahip gelinliğin içine giyilmiş kaburga tarlatan modeli bize bu dalgalı görüntüyü verebilmektedir. Farklı kumaşlardan ve değişik yaka tiplerine sahip olabilen kaburga gelinlik fiyatları, kullanılan malzeme, işçilik ve tasarıma göre farklılık gösterebilmektedir.
Kaburga gelinlik modelleri 2019 sezon trendleri ile birleşince zamanımızın modern gelinleri için gösterişten taviz vermeyen, göz alıcı ve zarif birer alternatif olacaklardır. Uzun kuyruklu kaburga gelinlikler, kapalı mekanlarda gerçekleşecek düğünler için çok uygun olabileceği gibi, kuyruksuz tasarlanmış modeller, yaz düğünleri, kır ya da havuz başı düğünleri için düşünülebilir.

Derin V Yakalı Kaburga Gelinlik

Hem kabarık olsun hem de gösterişten uzak olsun dersen işte senin için ideal bir gelinlik seçeneği! Derin V yakalı, gövdesi ve etekleri işlemeli bu kabarık etekli gelinlik ile aksesuar olarak ışıltılı küçük küpeler kullanabilirsin.

Geometrik Desenli Kaburga Gelinlik

Kaburga gelinlik modelleri 2018 yılında gelin adaylarının sıkça tercih ettiği modeller arasında yerini aldı. Sen de kaburga gelinlik 2018 modellerini araştırıyorsan işte sana şık bir seçenek. Geometrik desenli, bu straplez gelinlik ile hem modern hem de şık bir gelin olabilirsin!

Katlı Kaburga Gelinlik

Armut vücut tipine sahip gelin adayları için uygun kaburga model gelinlik, katlı seçenekleriyle de farklı ve iddialı bir alternatif oluşturuyor. Eğer omuz yapına güveniyorsan ve küçük göğüslere sahipsen bu gelinlik tam sana göre!

Taşlı Straplez Kaburga Gelinlik

Özellikle tarihi mekan ve otel düğünleri için ideal olan bu gelinlik ile düğün gecende prensesler gibi görüneceksin. Işıltılı işlemeleri olan, straplez gelinlik ile saçlarını sıkı topuz ya da at kuyruğu yaptırabilirsin. Bu hareketli, kaburga etek gelinlik ile aksesuar kullanmaya ihtiyacın olmayacak.

Yarım Balık Kaburga Gelinlik

Yarım balık kaburga gelinlik modeli, vücut hatlarına güvenen ve gösterişli gelinlik arayan gelin adayları için uygun. İşlemeleri bel kısmında yoğunlaşan, straplez kaburga modeli ile gelinliğinin tonlarında sade bir gelin ayakkabısı giyebilirsin.

Boyundan Bağlı Kaburga Gelinlik

İddialı, kabarık etekli gelinlik modelleri bakıyorsan, arkasında büyük bir fiyonk bulunan, işlemeli kaburga kesim gelinlik seçeneğine ne dersin? Omuz yapına güveniyorsan, boyundan bağlı bu modeli tercih edebilir, saçlarını ise sıkı bir ense topuzu yaptırabilirsin.

straplez kaburga gelinlik modelleri 2019

Straplez Kaburga Gelinlik

"Kaburga gelinlik nedir" diye merak ediyorsan işte yanıtı! Göğüs bölgesinde yoğun, etek uçlarına doğru seyrekleşen işlemeleri, kabarık etekleri ve straplez yakasıyla bu kaburga gelinlik modeli ile düğün gecende prensesler gibi görüneceksin. Tacını takmayı da unutma!

Bohem Kaburga Gelinlik

"Bohem kabarık gelinlik olur mu" deme! İşte sana şık bir bohem kaburga gelinlik örneği. Düşün omuzları ve kalp yakasıyla göğüs bölgeni öne çıkarabilir, güpürlü, kabarık uzun eteğiyle romantik bir görünüm yakalayabilirsin. Saçlarını da açık bırakmalısın.

Üç Boyutlu İşlemeli Kaburga Gelinlik

Gösterişli gelinlik modellerini seven gelin adayları bu modele bayılacak! Düşük omuzlu, derin V dekolteli kabarık etekli gelinlik ile düğününde kimse gözlerini senden alamayacak. Üç boyutlu çiçeklerle hareketlenen kaburga tipi gelinlik ile aksesuar kullanmamalısın.

Uzun Etekli Kaburga Gelinlik

"Straplez kaburga gelinlik kimlere yakışır" diye düşünüyorsan ve küçük göğüslere, ince bir bele sahipsen yanıt sensin! Işıltılı işlemeleri olan, uzun, kabarık etekli gelinlik ile aksesuar olarak yalnızca zarif taşları olan bir saç aksesuarı kullanabilirsin. Saçlarını da dağınık topuz yaptırarak görünümüne modern bir yorum katabilirsin.

Tüylü Etekli Kaburga Gelinlik

Kaburga gelinlik modelleri illa uzun ve kabarık olmak zorunda değil. Özellikle kış düğünleri için uygun olan bu gelinlik ile bir bolero ya da şal kullanabilirsin. Belden kemerli bu gelinlik ile yalnızca inci küpeler takabilirsin.

Yarım Kaburga Gelinlik

Vücuduna güveniyorsan, etek kısmı yarım kaburga, yarım balık olan bu gelinliği tercih edebilirsin. Göğüs kısmı hayalet tül üzerine işlemelerle kaplanmış gelinliğin, derin göğüs dekoltesi bulunuyor. İddialı bir gelin adayıysan bu model tam sana göre!

uzun kollu kaburga gelinlik modelleri 2019

Uzun Kollu Kaburga Gelinlik

Uzun kollu, derin V yakalı kaburga gelinlik sence de çok zarif değil mi? Etek uçları işlemeli, kendinden desenli kumaştan yapılan bu kaburga gelinlik ile saçlarını sıkı topuz yaptırabilirsin. Doğal bir makyaj ve minimal aksesuarlarla da görünümünü tamamlayabilirsin.

Asimetrik Kesim Kaburga Gelinlik

Sıradan bir gelinlik istemiyorsan asimetrik kesim, kaburga gelinlik modeline ne dersin? Saten kumaştan düşük omuzlu, bu gelinlik ile ince bantlı, beyaz, topuklu ayakkabılar tercih edebilir, saçlarını enseden at kuyruğu yaptırabilirsin.

Düşük Omuz Kaburga Gelinlik

Yaprak desenli işlemeleri bulunan, kabarık etekli kaburga gelinlik modeli sence de çok şık değil mi? Omuz yapına güveniyorsan, at kuyruğu yaptırdığın saçların ile düşük omuzlu, kalın askılı bu gelinliği tercih edebilirsin.

Kalp Yaka Kaburga Gelinlik

Elma vücut tipine sahip gelin adayları için uygun bu kaburga gelinlik ile vücudun daha orantılı ve fit görünecek. Klasik tarzda bu gelinlik ile uçları dantelli, uzun bir duvak tercih edebilirsin. Gelinliğini kaldırması için platform topuk gelin ayakkabılarını da unutma!

Renkli Kaburga Gelinlik

Üst kısmı ve etek uçları işlemeli bu gelinlik, pudra rengi ile romantik bir görünüme sahip. Derin V yakalı bu kaburga gelinlik, iddialı ve modern bir görünüme sahip olmak isteyen gelin adaylarının tercih edebileceği bir seçenek.

Saten Kaburga Gelinlik

Saten kumaşın ışıltısıyla hem sade hem de gösterişli bir görünüm kazanan bu kaburga gelinlik modelini kum saati vücut tipine sahip gelin adayları tercih edebilir. Kalın askılı, derin V yakalı gelinlik ile kolye yerine büyük küpeler takabilirsin.

Tafta Kaburga Gelinlik

Tafta kumaşın ağır bir görünüm kazandırdığı, düşük omuzlu, göğüs dekolteli bu kaburga gelinlik modeli senin için hem zarif hem de iddialı bir seçenek olabilir. Şık bir topuzla tamamlayabileceğin gelinliğin ile ince bir kolye ya da küçük inci küpeler takabilirsin. 

ince askılı kaburga gelinlik modelleri 2019

İnce Askılı Kaburga Gelinlik

İşte rüya gibi bir kaburga gelinlik modeli. Saten kumaş üzerine yüzlerce minik üç boyutlu çiçekler ile süslenmiş bu gelinlik, uzun kuyruğu ile göz alıcı bir duruş sergiliyor. Kalp yaka kesimli ve askılı olan bu model belinizin inceliğini vurgulamakta.

dantel kaburga gelinlik modelleri 2019

Dantel Kaburga Gelinlik 

Baştan aşağıya farklı bir dokuya sahip dantel kumaştan tasarlanmış bu kaburga gelinlik detayındaki minik kol detaylarını ister omuz başlarında, isterseniz düşük omuz havasında kullanabilirsiniz. Kalp yaka olarak tasarlanmış bu model sade detaylara sahip olsa da dantel kumaşın ve ışıltılı işlemelerin zenginliği ile göz alıcı bir tarza sahip oluyor.

sofistike kaburga gelinlik modelleri 2019

Sofistike Kaburga Gelinlik

Abartıdan uzak ama çarpıcı ve bir o kadar zarif bir model arayan gelin adayları için ideal bir seçim olacak bir kaburga gelinlik modeli. Saten kumaşın sade ve net dokusu, net çizgilere sahip drapeler ile birleşmesinin bir yansıması olan sofistike bir stil. Sezon trendlerinden olan minik fiyonk detayı ise kaburga gelinlik modeline farklı bir zarafet katmakta.

Kaynak : düğün.com / Oleg Cassini


Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.