Düğün hazırlıklarında ihtiyaç duyacağınız 10 şey

Düğün planlama sürecinizde pek çok şeyle aynı anda ilgilenmeniz, aldığınız notları ve teklifleri hatırlamanız, seçimler yapıp kararlar vermeniz gerekecek. Tüm bu ek işleri normal hayatınıza ve işinize devam ederken yapmak durumunda olmak biraz göz korkutucu, biliyoruz. Ama bir yandan da bilinçli ve programlı bir şekilde düğünlerine hazırlanan gelinlerin ne kadar kusursuz düğünlere ev sahipliği yaptığınız da biliyoruz. Korkmayın, sadece planlı davranın...


gelininsepeti | İşte ihtiyaç duyacaklarınız...

Rahat Gelin Ayakkabıları

Belki çok klişe ama gerçek; ayakkabısı rahat olmayan bir gelin mutlu olamaz! Eğer çok beğendiğiniz gelin ayakkabılarının bir süre sonra canınızı acıtacağından korkuyorsanız yanınıza mutlaka yedek bir gelin babeti alın. ''Yedek gelin ayakkabım nasıl olmalı?'' derseniz; rahat!


Bakımlı Eller

Herkesin merakla alyansınızı incelediği bu dönemde tersi düşünülemez! Unutmayın el ve tırnak bakımı uzun süreli olmadığı sürece işe yaramaz. Bu yüzden eğer düğün gününüzde bakımlı ellere sahip olmak istiyorsanız düzenli bakıma aylar öncesinden başlamalısınız.


Sıcak Bir Gülümseme

Hiçbir mücevherin veremeyeceği ışıltıyı yüzünüzde taşımak istiyorsanız hemen sıcacık bir gülümseme edinin. Gülümsemek etrafınızdakileri olduğu kadar sizi de rahatlatacaktır. Böylece etrafa heyecanınızı ve sevginizi dağıtarak tüm aksiliklerin önüne görünmez bir set çekmiş olacaksınız.


Güçlü Sezgiler

Kısıtlı zamanda pek çok seçim yapmanız gereken bir dönemdesiniz. Düğün mekanından yüzüğe, aile içi hediyelerden mobilya takımına kadar pek çok seçim sizi bekliyor. Üstelik bu seçimlerin tamamı birbirini etkileyebilir. Mantığınızın size yardımcı olmaya yetmediği noktalarda sezgilerinize güvenmek zorundasınız.

İyi Tasarlanmış Bir Gardrop

Düğününüzü planlarken ihtiyacınız olan en son şey umutsuz gözlerle gardrobunuza bakarak neyi neyle giyeceğinizi düşünerek zaman kaybetmektir. Bu durumdan kendinizi kurtarmak için gardrobunuzu düzenleyin. Fazla yer kaplayan ve uzun zamandır giymediğiniz giysilerle vedalaşın. Alışverişlerinizde birbirleriyle kombine edebileceğiniz ürünleri tercih edin. Az sayıda ve yüksek kalitedeki ürünlere yönelin.

Temel İletişim Becerileri

Mağazadaki müşteri temsilcisinden kayınpederinize, düğün fotoğrafçısından güzellik uzamanına kadar değişik konu ve yakınlıkta insanlarla çok yoğun bir biçimde iletişim içerisinde olmanız gereken bir dönemdesiniz. İstek ve niyetlerinizi rahatça aktarabilmek ve karşınızdaki insanı doğru anlayabilmek için konuşma tonunuza ve seçtiğiniz kelimelere dikkat etmeniz gerekecek.

Resim yazısı ekle

Ajanda

Aynı anda pek çok şeyi planlamanız gerekecek ve bu aralar en değerli aksesuarınız ajandanız olacak. Elbette sizin için hazırladığımız ücretsiz Düğün Ajandam da ''Evet!'' dediğiniz günden itibaren yanınızda olmaya devam edecek.

Yakın Bir Dost

Yakın bir dostla olmanın verdiği güven, sıcaklık ve lezzet bambaşkadır. Bu dönemde en çok ihtiyaç duyacağınız şeylerden biri de yakın dostunuzun desteği olacak. Dostunuzun hem sizin unutabileceğiniz şeyleri tamamlayacak hem de tüm stres ve gerginliğinizi alarak bu mutlu günü doyasıya yaşamanızı sağlayacak olduğunu unutmayın.


Sağlam Sinirler

Gerginlikler mutlaka olacak. Ne de olsa bu düğünü önemseyen pek çok insan var. Ve herkesi mutlu etmek kolay değil. Nefes ve rahatlama egzersizleri bu konuda çok yardımcı olabilir. Bu özel günün tekrarının olmadığını ve her aksiliğin çözülebileceği telkinini tekrar ederek tüm gerginliğinizi atabilirsiniz.

Pratik Bir Çanta

Ajanda, kuaförde okunacak kitap, ufak tırnak kazalarına karşı minik törpü, cep aynası ve kim bilir daha neler... Her an yanınızda taşımanız gereken bunca şey varken ve zaman bu kadar değerliyken hangi gözünde neyin olduğunu elinizi atarak bulabileceğiniz pratik bir çantaya mutlaka sahip olmalısınız.

Kaynak : dugun.com / Pınar Karabağ

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.