2019 gelinlik modelleri

Yepyeni bir yıl ile birlikte gelinlik modelleri de yenilenirken dünyaca ünlü gelinlik tasarımcılarının modelleri de New York'ta gerçekleşen moda haftalarında meraklılarına görücüye çıktı. 2019 gelinlik modelleri ve onların yer aldığı koleksiyonlardan en şık modelleri bu yazıda bulabilirsiniz. İşte çok merak edilen 2019 gelinlik modelleri...

gelinlik trendleri 2019

gelininsepeti | Belki de sizleri büyüleyecek olan yeni sezon 2019’un gelinlik modelleri ile istediğiniz şık ve zarif gelin siz olacaksınız. 2019 gelinlik modelleri nasıl olacak diye merak ediyorsanız 2019 gelinlik modelleri fiyatları ve 2019 gelinlik modelleri tesettür, kabarık, prenses modelleri ile ilgili tüm detaylara ulaşabilirsiniz.

İşte hayallerinizi süsleyen bu yılın gelinlik modelleri yaka tipi, siluet ve kumaş modellerine göre sizinle...

Düşük Omuzlu Dantel Gelinlik Modelleri 2019

Bütün bakışları üzerinde toplayacak, romantik tarzda, şık bir gelinlik arıyorsan, işte senin gelinliğin! Pronovias 2019 sonbahar gelinlik koleksiyonunda yer alan, işlemeli tülden yapılan bu gelinlik 2019 trendleri arasında yer alan üç boyutlu iri çiçek aplikeleriyle süslenmiş

Derin V Yakalı Gelinlik Modelleri 2019

Askılı, A kesim bu gelinliğin küçük göğüslü, armut vücut tipine sahip gelin adayları için ideal olduğunu söyleyebiliriz. Omuz ve bel kısmındaki tül fiyonk detayları gelinliğe romantik bir hava katarken derin V yakası, gelinliğin feminen özelliğini artırıyor.

Tül Yaka A Kesim Gelinlik Modelleri 2019

Jenny Packham 2019 ilkbahar/yaz gelinlik koleksiyonunda yer alan tül yakalı, A kesim bu gelinlik, ışıltılı işlemeleriyle öne çıkıyor. Derin V yakası, romantik gelinlik modelinde feminen bir detay olarak dikkat çekiyor.

Kalp Yaka Balık Kesim Gelinlik Modelleri 2019

İnce askılı, kalp yakalı bu gelinlik Inbal Dror 2019 ilkbahar/yaz gelinlik koleksiyonunda yer alıyor. Kuyruklu ve uçları fırfırlı bu gelinlik ince-uzun bir silüet yaratacak. Sen de vücut hatlarına güveniyorsan, Dror imzalı bu balık gelinlik senin için uygun tercih olabilir.

Dantel Yaka Gelinlik Modelleri 2019

Boyun ve omuz kısmı, dantelli fırfırlar ile hareketlendirilmiş bu gelinlik modeli, nostalji seven gelin adaylarının tercih edebileceği vintage gelinlikler arasından farklı tasarımıyla öne çıkıyor. Bel kısmı ince kum saati vücut tipine sahip gelin adaylarına önerebileceğimiz bu gelinliği ister, modelde olduğu gibi bir taçla, istersen dantel detayları olan bir gelin saç aksesuarıyla tamamlayabilirsin.

Düşük Omuz Tüylü Gelinlik Modelleri 2019

Tüy detayları ve romantik desenleri ustaca kullanan Zuhair Murad'ın bu gelinliğine romantik tasarımları seven gelin adayları bayılacak! Özellikle sonbahar-kış mevsimlerinde, tarihi mekan, davet salonu gibi alanlarda yapılacak düğünler için uygun olan uzun kollu, kabarık etekli bu gelinliği armut vücut tipine sahip gelinler rahatlıkla tercih edebilir.

İnce Askılı Gelinlik Modelleri 2019

İşte tam bir sonbahar gelini! Altın işlemeli korsajın üstünde drapeli tüllle oluşturulmuş halter yakası, gelinliğe dramatik bir hava katıyor. Etek kısmı nude ve beyaz tonlardaki tüller ile oluşturulan Vera Wang imzalı bu bohem gelinlik, dağınık topuz ya da özensiz toplanmış gibi görünen at kuyruğu modelleriyle çok hoş duracak.

Düşük Kollu Derin V Yakalı Gelinlik Modelleri 2019

Berta Bridal'ın 2019 gelinlik koleksiyonunda sıkça yer verdiği A kesim gelinlikler, farklı tasarımlarıyla da dikkat çekiyor. Düşük kollu gelinliğin derin V yakası ve farklı göğüs kısmı, gelinliği Berta'nın iddialı modellerinden biri haline getiriyor.

Derin V Yakalı Uzun Kollu Gelinlik Modelleri 2019

Uzun kolları, katlı tüllerden uzun eteği ve drapeli derin V yakasıyla cool bir gelin olmak isteyen gelin adayları bu modele bayılacak! Bu model ile dağınık bir düşük topuz yaptırabilirsin. Işıltılı işlemeleri bulunan gelinlikle minimal aksesuarlar kullanmalısın.

Kalp Yaka Gelinlik Modelleri 2019

Hayal tül üzerine işlenmiş dantellerin manşet ve omuz detaylarını oluşturduğu Berta 2019 ilkbahar/yaz gelinlik koleksiyonuna ait bu yarım balık gelinlik modeli, vücut hatlarına güvenen gelin adayları için ideal. Gelinliğin omuz detaylarının kapamaması için saçlarını ensede topuz ya da atkuyruğu yaptırabilirsin.

İllüzyon Yaka Dar Kesim Gelinlik Modelleri 2019

Oscar de la Renta, 2019 gelinleri için feminen detayları ön planda tutuyor. 2019 ilkbahar/yaz gelinlik koleksiyonunda yer alan, hayal tül üzerine işlenmiş çiçek desenlerinin vücutta dövme etkisi yarattığı gelinlik ile düğün gününde tüm gözler üzerinde olacak!

Hakim Yaka Gelinlik Modelleri 2019

Dantelli gelinlikler arasında, tül üzerine işlenmiş dantelli gövdesi ile dikkat çeken, A kesim, tül etekli bu gelinlik modeli, iddialı bir gelinlik tercih etmek isteyen gelin adayları için ideal. Katlı, farklı renklerde tüllerden oluşan etek kısmı, gelinliğe romantik bir hava katarken, dantelli hakim yaka, gelinlikte güçlü bir hava yaratıyor.

Uzun Pelerinli Gelinlik Modelleri 2019

Özellikle duvak kullanmak istemeyen gelin adaylarının tercihi olan pelerinli gelinlikler, yarattığı güçlü silüetle iddialı tasarımlar arasında dikkat çekiyor. Düğünün ilerleyen saatlerinde pelerinini çıkarabilir, daha rahat hareket etme imkanı bulabilirsin. Ayrıca bir gecede iki farklı elbise tercih etmiş havası vereceği için de after parti de yapacağın bir düğün organizasyonunda Zuhair Murad imzalı bu gelinliği tercih edebilirsin.

Midi Boy Gelinlik Modelleri 2019

Bu yıl fiyonklar daha büyük! İşte buna şık bir örnek! Carolina Herrera 2019 ilkbahar/yaz gelinlik koleksiyonunda yer alan midi boy, düz kesim bu gelinlik, midi boyuyla oldukça zarif görünüyor.

Tül Pelerinli Gelinlik Modelleri 2019

Düğün gününde güçlü bir silüet isteyen gelin adayları Marchesa'nın 2019 ilkbahar/yaz gelinlik koleksiyonunda yer alan bu tül pelerinli gelinliği çok sevecek! Derin V yakasıyla iddialı bir gelinlik haline gelen bu tasarım, özellikle kum saati vücut tipine sahip gelin adaylarına çok yakışacak!

Balon Kollu Yarım Balık Kesim Gelinlik Modelleri 2019

Hakim yakalı, balon kollu bu gelinlik, sade ve aynı zamanda iddialı tasarımları seven gelin adayları için ideal. İpek kumaştan yapılan, vücudu saran, Monique Lhuillier imzalı bu tasarım, Lhuillier'in 2019 ilkbahar/yaz gelinlik koleksiyonunun orijinal tasarımlı bir parçası olarak öne çıkıyor. Bu zarif tasarımlı gelinlikle sıkı ense topuzu tercih edebilirsin.

Straplez A Kesim Gelinlik Modelleri 2019

2019 ilkbahar/yaz gelinlik koleksiyonunda iddialı tasarımlara imza atan Naeem Khan, 2019'da farklı tasarımlardan hoşlanan gelin adaylarının tercihi olacak gibi görünüyor. A kesim, straplez yaka bu gelinlik özellikle armut vücut tipine sahip gelin adayları için ideal.

Derin V Yakalı Tül Yırtmaçlı Gelinlik Modelleri 2019

Romantik gelinliklerin tasarımcısı Rosa Clara, 2019 ilkbahar/yaz gelinlik koleksiyonunda da birbirinden şık gelinliklerle ön plana çıkıyor. Derin V yakalı, omuz detaylı bu gelinlik, tüllü yırtmacı ile fark yaratıyor. Gelinliğin omuz detaylarını kapatmamak için saçlarını atkuyruğu yaptırabilirsin.

U Yaka Uzun Kollu Gelinlik Modelleri 2019

En özel gününde kabarık etekli bir gelinliğin içinde prenses gibi hissetmek isteyebilirsin. Peki ya rahatlığın? Yürümesi zor balık gelinlik modellerine yarım balık modelleri alternatifini getiren tasarımcılar, kabarık gelinliklerle rahat edemeyeceği konusunda endişelenen gelinler için de çözüm buldu: Çıkarılabilir etekli gelinlikler! 2018 gelinlik modelleri arasında görmeye alıştığımız çıkarılabilir parçalı gelinliklerin, gelin adayları tarafından sıkça tercih edilmesi, bu akımı 2019 gelinlik modelleri arasında da görmemizi sağlıyor. Tercihini bu tarz bir gelinlikten yana yaptığında düğünün ilerleyen saatlerinde hem daha rahat edecek hem de bir gelinlik ile iki farklı tasarıma sahip olacaksın. Hem de Elie Saab imzalı!

Uzun Kollu Saten Gelinlik Modelleri 2019

Yakası ve kolları üç boyutlu çiçek aplikeli, sade tasarımlı bu gelinlik 2019 gelinliklerindeki sadeleşmeye şık bir örnek diyebiliriz. Sen de sade ve zarif gelinlik modellerinden hoşlanıyorsan Viktor & Rolf 2019 ilkbahar/yaz gelinlik koleksiyonunda yer alan bu zarif modeli düşünebilirsin.

Fırfır Kollu Gelinlik Modelleri 2019

Kolları fırfırlı, düşük kollu gelinlik modeli, Elie Saab imzalı prenses gelinlikler arasında yerini alıyor. Göğüs dekolteli, dantel detaylı yaka kısmı ve kabarık eteğiyle romantik ve gösterişli modelleri seven gelin adaylarına hitap eden bu gelinlik ile saçlarını açık bırakmalısın.

Çıkarılabilir Etekli Gelinlik Modelleri 2019

Askılarından başlayan yaprak desenlerinin, gelinliğin tamamına hakim olduğu yarım balık kesim bu gelinlik, modern tasarımıyla dikkat çekiyor. 2019 gelinlik trendlerine, 2018'den kalan kullanışlı bir miras olan çıkarılabilir parçalar, düğünün ilerleyen saatlerinde kabarık gelinliğiyle hareket etmekte zorlanacağını düşünen gelin adaylarının imdadına koşuyor. Berta da 2019 gelinliklerinde bu akımın şık ve zarif örneklerini sunuyor.

Balon Kollu Yarım Balık Kesim Gelinlik Modelleri 2019

2019 gelinliklerindeki Viktoryen esintileri Temperley London'ın 2019 sonbahar gelinlik koleksiyonunda görmek mümkün. Balon kollu, geometrik desenli, yarım balık bu gelinlik, düzgün vücut hatlarını ortaya çıkaracak ve düğün gününde iddialı bir silüet oluşturacak!

İllüzyon Yaka Gelinlik Modelleri 2019

Işıltılı! Mira Zwillinger'ın 2019 ilkbahar/yaz gelinlik koleksiyonunu en iyi özetleyecek kelimenin bu olduğunu söyleyebiliriz. İşte şık ve zarif bir örneği: illüzyon yakalı, metalik işlemeli bu gelinlik, göz alıcı tasarımıyla düğün gününde tüm bakışları üzerinde toplayacak!

Kayık Yaka Gelinlik Modelleri 2019

Elie Saab'ın 2019 ilkbahar-yaz gelinlik koleksiyonu içinde yer alan, tül gövdeli, çiçek işlemeli bu model, bahar gelinlerine büyüleyici bir görünüm kazandıracak. Gelinliğin omuz detaylarını kapamamak ve daha fresh bir görünüm yakalamak için, çiçekli saç aksesuarıyla tamamlayacağın, yandan, düşük bir topuz yaptırabilirsin.

Derin Yırtmaçlı Anvelop Gelinlik Modelleri 2019

Derin V yaka ve yırtmaç gibi feminen detaylarıyla öne çıkan bu gelinlik, özellikle kum saati vücut tipine sahip gelin adayları için ideal bir seçenek. Sonbaharda yapılacak düğünlerde tercih edilebilecek uzun kollu gelinliklerden biri olan bu tasarım ile yüksek, dağınık bir topuz yaptırabileceğin gibi atkuyruğu da tercih edebilirsin.

İki Parça Gelinlik Modelleri 2019

Son zamanlarda görmeye alıştığımız iki parça gelinlik modellerini Pronovias'ta da bulman mümkün. Üst kısmında sade, düşük omuzlu bir büstiyerin kullanıldığı bu gelinlik, etek kısmındaki tüy detaylar ile büyüleyici görünüyor!

Tüylü Etekli Gelinlik Modelleri 2019

Hayal tül üzerine işlemelerin kullanıldığı yaka kısmı ve tüylü kabarık eteğiyle kuğu gibi bir gelin olmak isteyen gelin adayları için ideal bir gelinlik! Gösterişli bu gelinlik ile aksesuar kullanmamalısın. Saçlarını da ay kuyruğu yaptırabilirsin.

Düz Kesim İşlemeli Gelinlik Modelleri 2019

Kısa kollu, düz kesim bu gelinlik, özellikle elma ve kum saati vücut tipine sahip gelin adayları için ideal. Sonbahar gelinleri için de uygun bir seçim olacak bu modeli, uzun tül bir duvak ile tamamlayabilir, daha ince ve uzun bir silüet yaratabilirsin.

Kısa Pelerinli Gelinlik Modelleri 2019

Zuhair Murad imzalı, straplez yakalı bu gelinlik, kısa pelerini ile zarif bir görünüm kazanıyor. Uçları dantel işlemeli, A kesim etekli gelinlik, romantik seçimleri olan gelin adayları için ideal. Pelerin ile birlikte boğucu bir görünüm oluşturmaması için bu gelinlikle atkuyruğu modellerinden tercih edebilirsin.

Pelerinli Kayık Yaka Gelinlik Modelleri 2019

Maghan Markle'ın 2019 gelinlik trendlerine etkisi sıkça karşımıza çıkacak gibi görünüyor. Kayık yaka, A kesim, uzun kollu gelinlikte, işlemeler yalnızca kollarda bulunuyor. Sen de zarif, aynı zamanda güçlü tasarımlardan hoşlanıyorsan bu model tam senlik!

Ayrıca hayatınızda tek bir gece giyecek dahi olsanız üzerinde en çok titizlik gösterdiğiniz -tercihen- beyaz, couture-seviyesindeki gelinlikleri 2018 senesinde şekillendiren trendleri sizin için mercek altına aldık. 2018 gelinlik modellerine bu linkten ulaşabilirsiniz...


2019 gelinlik modelleri tesettür
2019 gelinlik modelleri Vakko







Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.