En iyi 5 göz altı kapatıcısı

Kimi zaman hayatımızda düzensizlikler yaşarız. Bu düzensizliklerin başında uykusuzluk, stres ve yorgunluk geliyor. Bunlar bizim hayatımız kadar bedenimizi ve yüzümüzü çok etkiliyor. Uykusuzluk ve stres özellikle göz altlarımızda morluklara neden olabiliyor.

En iyi 5 göz altı kapatıcısı

gelininsepeti | Göz altı morluklarımızı kapatarak gün içinde bu yorgunluğu yüzümüzden silip daha canlı görünmek mümkün. İşte göz altı kapatıcıları burada yardımınıza yetişiyor.

MAC PRO LONGWEAR CONCEALER KAPATICI

En iyi 5 kapatıcı içinde yer alan ilk ürün MAC Prolongwear Concealer hemen hemen çoğu kadının gözdesi. Ciltle oldukça güzel bütünleşen, orta kapatıcılıkta ve kalıcı bir ürün.


MAC Prolongwear Concealer pompalı cam bir ambalajda yer alıyor.Pompalı olması hem pratik kullanım açısından hem de hijyenik açıdan artı bir özellik. Ufak miktarda ürün iki göz altı için de yeterli oluyor.

Kıvamı sıvı bir ürün olduğu için sürerken çizgilerinize dolma yapmıyor. Aynı zamanda pudrayla sabitlemeseniz bile gün içerisinde de çizgilere dolmuyor.

Eğer göz altlarınız yağlı değilse mutlaka MAC Prolongwear Concelar’ı uygulamadan önce güzel bir nemlendirici sürün. Çünkü biraz kurutma sorunu yaşatabiliyor.

En doğal duruşu makyaj süngeri ya da parmaklar yardımıyla elde edebilirsiniz.

NARS RADİANT CREAMY CONCEALER

Klasik Nars ambalajının şıklığını Nars Radiant Creamy Concealer’ın kapağında görüyoruz. Ürün yorumuna gelince plastik bir tüpün içinde yer alıyor ve sünger aplikatörü yardımıyla uygulanıyor.


Ortadan yükseğe doğru kapatıcılığa sahip olan ürün aynı zamanda aydınlık bir görüntü sağlıyor.

Çoğu tüp formundaki ürün likit yapıda olmasına rağmen bu ürün ismi gibi krem yapıda. Krem yapıdaki ürünleri ciltle bütünleştirmek zor olduğu için yüzük parmaklarınızın ısısını kullanarak bu ürünü yedirmelisinizBöylece parmaklarınızın ısısıyla daha kolay göz altlarınıza yedirebilirsiniz. Ya da nemli bir makyaj süngeri de kullanabilirsiniz.

Bu kapatıcı da pudra bitişli bir ürün olduğu için göz altlarınızda kurumaya sebep olabilir. Kullanmadan önce göz altlarınızı iyice nemlendirmelisiniz.

BOBBİ BROWN CREAMY CORRECTOR

Bobbi Brown Creamy Corrector, isminden de anlaşıldığı gibi morluklarınızı silmek ve ten renginizle eşitlemek için kullanılan bir ürün. Concealerda olduğu gibi aydınlık veren bir ürün değil ve concealerlara göre daha kremsi ve yoğun yapıda.


Corrector’ınızı teninizden bir ton kadar koyu almanız gerekiyor. Bu sayede morluklarınızı tamamen siliniyor. Kremsi yapıda bir ürün olduğu için parmaklarınızla ısıtarak uygulamalısınız.

Kapatıcılığı yüksek olan Bobbi Brown Creamy Corrector’ı uyguladıktan sonra likit yapıda aydınlatıcı bir kapatıcı uygularsanız daha aydınlık bir görünüm elde edebilirsiniz.

L’OREAL TRUE MATCH CONCEALER YORUM

Klasik plastik tüp ambalaja sahip olan L’oreal True Match Concealer sünger bir aplikatörle uygulanıyor. İnce bir yapıya sahip olan bu ürün aynı zamanda bir o kadar da kapatıcı. Ortadan biraz daha fazla yüksek bir kapatıcılığa sahip.


Pudra bitişli bir ürün olduğu için hem göz altlarını iyi nemlendirmek gerekiyor hem de nemli bir makyaj süngeriyle uygulamak daha doğal bir görünüm oluşturuyor.

Uygulamadan sonra bir pudrayla sabitlemelisiniz, yoksa çizgilere dolma sorunuyla karşılaşabilirsiniz. Sabitlendikten sonra ise uzun süre dağılmadan yüzünüzde kalıyor.

BENEFİT ERASE PASTE

Benefit Erase Paste minik bir kavanozda ufak spatulasıyla birlikte gelen bir kapatıcı. Bu spatula yardımıyla ürünü kavanozdan alıp göz altlarınıza uyguluyorsunuz.


Kremsi yapıda birürün olduğu için parmaklarınızla ısıttığınızda dağıtmak çok daha kolay oluyor. Somonumsu bir renge sahip olan Benefit Erase Paste yoğun bir kapatıcılığa sahip.

Yapısı corrector gibi görünse de kapatıcılığının yüksek olması ve verdiği aydınlık sayesinde üzerine herhangibir ürün uygulamaya gerek kalmıyor. Gün içerisinde çizgilere dolma yapımıyor ve göz altlarını kurutmuyor.

En doğal duruşu parmaklarınızla tampon hareketlerle uygulayarak ve üzerine ince bir pudra geçerek elde edebilirsiniz.

Kaynak : stilonerileri.com
http://www.stilonerileri.com/guzellik/en-iyi-5-goz-alti-kapaticisi/

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.