Düğünde en güzel halinizdeydiniz peki ertesi sabah? Damat şok olmasın!

Düğün gecenizde, gelinliğiniz, saçınız ve makyajınız ile adeta bir peri kızıydınız… Bu kadar uzun süren hazırlıklardan sonra; ertesi gün aynanın karşısına geçip de yorgun ve makyajsız halinizi görünce ‘’Allahım ben 5 dakikada eşimin yanına nasıl döneceğim??’’ diye düşünmeniz kaçınılmaz.

Düğünde en güzel halinizdeydiniz peki ertesi sabah? Damat şok olmasın!

gelininsepeti | Vereceğim ipuçları ile ertesi sabah ve tüm balayında güzelliğinizi basitçe öne çıkartabilirsiniz. Düğünün ertesi günü ve balayında kullanacağınız makyaj düğün gecenize göre çok daha hafif olmalıdır, Ayrıca makyajınız planladığınız balayının türüne, gideceğiniz yerin ısısına göre değişiklik gösterecektir.

Genel olarak benimsenmesi gereken tarz ışıltılı, sağlıklı ve donuk olmayan bir görüntü olmalıdır. Bunu sağlamak için allıkla yapacağınız hafif bir uygulama yüzünüzde canlanma sağlayacaktır. Balayınızda sakın yüzünüze, düğününüzde uygulanan ileri kontür tekniklerini uygulamaya kalkmayın. Balayında amacınız, sağlıklı görünmek ve gençlik ışıltınızı vurgulamak olmalıdır.


BALAYI TAVSİYELERİ

Havaların hala çok sıcak seyrettiği şu günlerde genellikle deniz kenarı bir numaralı balayı mekanı olduğundan tavsiyelerim de buna göre şekilleniyor; Kışın kullandığınız fondötenleri unutun. Tinted Moisturizer (renkli nemlendirici) daha uygun olacaktır.

Yaz aylarında ışıltılı farlar bol rimel kullanımı ile çok hoş duracaktır.

Göz kaleminiz için günlük kullanımda siyah yerine kahverengi tercih ederseniz daha naturel bir görüntü yakalayabilirsiniz. Mutlaka waterproof rimel kullanın. Güneş korunma ürünlerini asla ihmal etmeyin. Ne kadar yorgun olursanız olun asla makyajınızı temizlemeden yatmayın.

BALAYI MAKYAJ ÇANTANIZDA MUTLAKA BULUNSUN

Güneş kremi
Renkli nemlendirici yada hafif yapılı fondöten
Waterproof Rimel
Göz kalemi ve kalem açacağı
Hafif ışıltılı farlar
Pembe şeftali tonları rujlar yada tercihe göre parlatıcılar
Göz altı kapatıcısı
Pudra
Alllık
Harika bir balayı geçirmeniz dileği ile,

Kaynak : dugun.com
https://dugun.com/onlar-ne-diyor/damat-sok-olmasin-1175

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.