Düğün günü makyajınız için 9 tüyo!

Hayatınızda belki de en çok fotoğrafınızın çekileceği, tüm bakışların üzerinizde olacağı düğün gününüzde sizlere yardım edecek 9 tüyo! 

Düğün günü makyajınız için 9 tüyo!

gelininsepeti | İşte dugun.com'un sizler için hazırladığı 9 tüyo...

Cilt bakımınızı mutlaka önceden yaptırın

Güzel makyaj temiz cilt ile başlar. Güzel bir gelinin olmazsa olmazı ise sağlıklı bir cilttir. Cilt bakımı yaptırmak için mutlaka uzmanlarla görüşüp düğün öncesi bakımlarınızı yaptırın. Bol su içmeyi alışkanlık haline getirin, cildinizin nem dengesini hem içten hem dıştan koruyun.


Mat ruj kullanın

Mat rujlar kalıcılık açısından diğer ruj tiplerine göre daha uzun ömürlü olduğundan düğün gününüzde tercih edilmelidir.

Yanınıza ufak bir makyaj çantası alın

Ufak rötüşlar gün içinde size gerekebilir, minik bir makyaj çantasında ayna, temizleme mendili, ruj, pudra,rimel bulundurun.

Temizlik işlemlerinizi asla düğün günü yaptırmayın

Kızarmış kaşlar ve cilt istemiyorsanız, kaş şekillendirmesi, ağda gibi işlemleri asla son dakikaya bırakmayın. Solaryuma giriyorsanız bu işlemi de bir hafta önceden tamamlayın.


Waterproof rimel kullanın

Sıcaklık dolayısı ile akma riskinin yanında, ne kadar duygu yoğunluğu yaşayacağınız da hiç belli olmaz, tercihinizi mutlaka su geçirmez yani waterproof rimellerden yana kullanın.

Takma kirpik güzeldir fakat vazgeçilmez de değildir!

Eğer takma kirpiklerle gün boyu rahat edemeyeceğinizi düşünüyorsanız, bunu mutlaka belirtin. Takma kirpik olmazsa olmaz değildir.

Makyaj provası yaptırın

Makyajınızı profesyonel ellerde de yaptırıyor olsanız mutlaka provasını yaptırın, ne ile karşılacağınız süpriz olmasın. Makyaj provası, düğün gününde stres katsayınızı belirgin ölçüde azalacaktır. Prova esnasında fikirlerinizi belirtin, beğendiğiniz görüntüleri paylaşın ve bu işin uzmanı ile beraber karar verin.


Naturel görünümden vazgeçmeyin

Kendiniz gibi olun, doğal fakat alımlı görüneceğiniz bir tarz yakalamaya çalışın. Değişik stilleri deneyeceğim derken, bu da kim denecek bir makyaj yaptırmayın. İşi mutlaka profesyonel ve güvenebileceğiniz ellere bırakın.

Bugün sizin gününüz, rahatlamaya çalışın

Aksamalar, gecikmeler hep olacaktır, bunların tadınızı kaçırmasına asla izin vermeyin. Gülün, pozitif olun, eğlenin ve güzel görüntünüzün keyfini çıkarın.

Şimdiden ömür boyu mutluluklar...

Kaynak : dugun.com

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.