Dış çekime özel düğün pozları 2018

En özel gününüzden artakalan anıların üzerinden yıllar da geçse yüz gülümsetmesini istersiniz değil mi? İşte baktıkça yüzünüzde gülümseme oluşturacak düğün pozları...

Dış çekime özel düğün pozları 2018

gelininsepeti | Zamanı geçmeyen fotoğraflardan biridir çiftlerin birbirine bakıp gülümserken poz vermesi... Bu pozda en önemli olan unsur ise "samimiyet"tir. Çiftler, fotoğraf çekiliyor olmanın etkisi ile doğallığını kaybedebilirler ancak yine de rahat davranıp samimi pozlar vermeleri daha sıcak fotoğrafların ortaya çıkmasını sağlar.

Dış çekime özel düğün pozları 2018

Doğanın ön planda olduğu pozlar da oldukça beğeni topluyor. Bir parça ağaç, bir parça güneş, bir parça gökyüzü ve siz... Oldukça romantik karelerin ortaya çıkmaması imkansız!

Dış çekime özel düğün pozları 2018

Pencere önü pozları oldukça trend! Şık bir mekandaysanız alternatifleriniz arasında olabilir.


Geçen yazdan bu yana gelin ile damadın ilk karşılaşmasından pozlar oldukça beğeni topluyor. Sizi görmeden önceki hali ve ilk gördüğü halinin ölümsüzleştirdiği anlar...


Esprili bir eşe sahipseniz eğer erkek arkadaşları ile böyle eğlenceli fotoğraflar ortaya çıkarabilirsiniz.


Düşen bir ağaç yaprağına düğün tarihinizi yazıp, eşiniz ile bu yaprağı tutun. Kendinizi flulaştırmanız, fotoğraftaki romantik etkiyi artırır.


Fotoğraf çekiminizde bol bol birbirinize sarılın, gülün. Düğünün stresi sizi sarmış olabilir ancak bu stresin düğün fotoğraflarınıza yansımasını istemezsiniz değil mi!


Yansımalardan mutlaka faydalanın. Cam ve aynalar bunun için olmazsa olmazlardan!
Gölgeler de yine çekilen fotoğrafın romantik etkisini artırır.


Evet fotoğraf çekimindesiniz ve her şeyden haberdarsınız. Ancak ara ara eşinizle birbirinize bakıp, gülüşmenizde hiçbir sakınca yok. Siz bunu yaparsanız ortaya bu doğal kareler çıkar hem siz rahatlarsınız hem fotoğrafçınız!


Yüzün gözükmediği fotoğraflar da yine sık tercih edilen pozlar arasında. Bu pozların olmazsa olmazı ise çiçekli gelin taçları! 


Gelinin ayna karşısında verdiği pozlar her zaman eğlencelidir!


Gelinliğinizin sevdiğiniz ve dikkat çeken noktasını odak haline getirecek şekilde pozlar verebilirsiniz. Sırt dekolteli bir gelinliğiniz varsa bu poz olmazsa olmazdır!


Fotoğrafta flu efekt romantizmi artırır. Fluluğu bazen kendinize bazen etrafınızdaki nesnelere verdirebilirsiniz.


Gelinin hazırlık aşamalarından fotoğraflar bu yazın trendleri arasında.


Küçük nedimeleriniz varsa oldukça şanslısınız!


Siyah beyaz fotoğraflar düğün fotoğraflarının olmazsa olmazıdır. Fotoğraf çekiminizde, düğününüzde bol bol dans edin! Ortaya mutlaka doğal kareler çıkacaktır.


Son yıllarının düğün fotoğraf trendlerinden biri de gece çekimi. Bu çekimlerde çeşitli ışık oyunlarını kullanabilirsiniz.


Tek bir ağacı ışıklandırarak oldukça romantik pozlar elde edebilrisiniz.


Mumların gücünden faydalanabilirsiniz.


Gelin ayakkabısı, yüzüğünüz, gelin çiçeğiniz... Size ve gelinliğinize ait tüm detaylara fotoğraflarınızda yer verebilirsiniz.


Gelin çiçeğinin ön plana çıkarıldığı bir düğün fotoğrafı.


Son olarak: Düğün fotoğraf çekiminizde doğal olun, mutlu olun, eşinize bol bol sarılın, öpün!


Kaynak : Habertürk Hayat

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.