Gelin çiçeği seçimi

Hayatınızın en özel günü için hazırlıklar devam ediyor. Gelinliğiniz, ayakkabılarınız, saç aksesuarlarınız tamam, şimdi gelinliğinizi tamamlayacak gelin çiçeği seçimi zamanı! Düğün, parti ve hayal ettiğiniz fotoğraf çekimine uygun konseptte gelin çiçeği seçiminiz ile harika görünebilirsiniz. Tabii, size eşlik edecek müstakbel eşinizin yaka çiçeği ve damadın sağdıçları için seçilecek yaka çiçekleriyle birlikte, nedimelerinizin taşıyacağı çiçekte bir uyum içinde olmalı.

Gelin çiçeği seçimi

gelininsepeti | Dantelin, tüllerin ve beyazın zarafetinin bir arada olduğu gelinlik modelleriyle cipsolar, leylaklar ve lilyumlar kullanırken, balo tipi ya da balık etekli modellerle, rengarenk tomurcuk güllerden, şakayıklardan ve orkidelerden harika bir buket yapabilirsiniz.


Bu özel ve unutulmaz gecenin detaylarıyla göz kamaştırmak ve mükemmel fotoğraflara imza atmak için alternatif olarak canlı gelin çiçeği seçiminizde büyük formlu çiçeklerden ilham alabilirsiniz.

Gelin çiçeği seçimi

Gelin çiçeği nasıl olmalı?
En önemli nokta gelin çiçeği seçimini düğün konseptinizi belirledikten sonra yapmak. Mekan, masa düzeni, kullanılacak renkler ve tabii en önemlisi de gelinlik! Nikahta gelin çiçeği seçimi de dahil, mükemmel bir düğün organizasyonu için her şeyin birbiri ile uyumlu olması çok önemli. 

Gelin çiçeği seçimi

Gelin çiçeği modelleri...
Gelin çiçeği canlı mı olmalı sorusundan önce son dönemin favori gelin buketi tasarımlarının, kesinlikle büyük ve dağınık modeller olduğunu söylemeliyiz. Gelin çiçeği seçiminizde birbirine çok uyumlu bir şekilde geçiş yapan tonlardan oluşan buketlerinizi, kuru dallar ekleyip, uzun saten kurdelelerle bağlayarak tamamlayabilirsiniz. Düğün gecesinin sonuna geldiğinizde de, gelin çiçeği seçiminizle bırakın bekar arkadaşlarınıza atmayı, elinizden bırakmaya dahi kıyamayacaksınız.

KENDİ GELİN BUKETİNİZİ YAPIN...


Kaynak : Oleg Cassini






Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.