Gelinlik çeşitleri ve gelinlik modelleri

Kadınlar, çoğu zaman evliliğinin ve düğününün hayalini kurar. Küçük bir kızken bile oyunlarında ve hayallerinde gelinlik modelleri vardır. İşte belki de bu yüzden evlenecekleri zaman hep hayallerini süsleyen o gelinlik modellerini bulmak isterler. 

Gelinlik çeşitleri ve model isimleri

gelininsepeti | Çoğu gelin adayı için aradığı gelinlik modellerini bulmak zorlu bir süreçken aynı zamanda tatlı bir telaş haline gelir. Bu süreçte kafanızda tasarladığınız gelinliğinizi anlatmak ve bulmak için gelinlik modelleri ve isimleri size yardımcı olacaktır. Ancak bu isimleri tam olarak bilmiyor olabilirsiniz.O zaman sizin de aradığınız gelinliği bulmanıza yardımcı olacak gelinlik model isimleri yazımızı okumaya devam edin!


A KESİM GELİNLİK MODELLERİ
A kesim gelinlik modelleri... Gelinlik dediğin kabarık olmadan olmaz ama çok da abartılı olmasın diyenlerin tercih edebileceği bir gelinlik modelidir. Gelinlik model isminden de anlaşıldığı üzere A harfine benzeyen bir şekli vardır. Üst kısmı vücudunuza oturan A kesim gelinlik modelleri aşağı doğru hafifçe genişleyerek inerler. A kesim gelinliklerin etek kısmı hafif kabarık olduğu için zarif bir görüntü oluştururlar.

A kesim gelinlikler dikkatleri bel kısmına çeken gelinlik modelleri olduğu için kalça problemini ortadan kaldırırrlar. Bu yüzden armut vücut tipine sahip kadınlar rahat kullanabilirler. A kesim gelinlikler hakkında daha fazla bilgi için

BALIK GELİNLİK MODELLERİ
Gelinlik model isimleri arasında yer alan diğer bir gelinlik ise balık gelinlik modelleri. Balık modelleri son senelerde hem abiye elbiselerde hem de gelinliklerde sıklıkla görüyoruz. Vücudu dize kadar saran ve dizden sonra genişleyen bu tip gelinlik modelleri oldukça şık duruyorlar.

Kum saati vücut tipine sahip gelin adaylarına önerilen bu modellerin başında balık gelinlik modelleri geliyor. Vücut hatlarınıza güveniyorsanız ve bu hatlarınızın ön plana çıkmasını istiyorsanız balık gelinlik modeli tam size göre.

Drapelerle işlenmiş bu balık gelinlik modeli hacimli bir hava yaratıyor. Minyon tipli gelin adaylarımız drapeli balık gelinlik modeli tercih ederek daha dolgun hatlara kavuşabilirler.

Balık model gelinliklerini tercih eden gelin adaylarımıza ufak bir uyarı da yapalım. Bu modeldeki gelinliklerin içinde hareket etmek biraz zor olabiliyor. Düğün öncesinde yürümek ve rahat hareket edebilmek için biraz prova yapmanız gerekebilir.

YARIM BALIK GELİNLİK MODELLERİ
Yarım balık gelinlik modelleri, diğer balık modellere göre biraz daha rahatlık sağlıyorlar. Kalçanın altına kadar vücudunuzu saran yarım balık gelinlik modeli aşağıya doğru genişleyerek iniyor. Böylece vücut hatlarınız yine ortaya çıkarken hareketleriniz kısıtlanmamış oluyor.

Uzun boylu ve balık etli kadınlar yarım balık modelleri tercih edebilirler. Vücuda dengelibir görünüm getiren yarım balık gelinlik modeli aynı zamanda fazlalıklarınızı da kamufle edecektir.

PRENSES GELİNLİK MODELLERİ
Bele kadar üst kısmınızı saran ve belden itibaren kabaran bu gelinlik modelleri adeta bir prenses görünümü oluşturdukları için prenses gelinlik modelleri olarak isimlendiriliyorlar. Sizin de hayallerinizde kabarık bir gelinlik modeli varsa prenses model gelinlikler tam size göre.

Özellikle basen bölgesi geniş bayanların rahatlıkla tercih edebileceği prenses gelinlik modeli kalça kısmını çok güzel kamufle ediyor. Boyunuzun kısa olduğunu düşünüyorsanız orta boy bir topuklu ayakkabı ve prenses model gelinlikle orantılı bir görünüm yakalayabilirsiniz. Prenses gelinlik modelleri hakkında daha fazla bilgi için

Ancak her şeyden önce gelininsepeti olarak gelinlik modelleri ve fiyatları konusunda sizlere önerimiz “Gelinlik fiyatları neye göre değişir?” konusuna mutlaka gereken önemi göstermeniz gerektiğidir. Tercihiniz ister kabarık, prenses gelinlik modelleri, dantelli gelinlik modelleri veya tesettür gelinlik modelleri olsun gelinliğinizin kumaşı, işlemesi, özel dikim olup olmaması gibi tüm faktörler seçmeyi düşündüğünüz gelinlik modellerinin fiyatlarını doğrudan bir şekilde etkiler.

Ancak özel dikim gelinlik modelleri sizin kişisel zevklerinize göre yepyeni ve sıfırdan oluşturulduğu için seçebileceğiniz hazır gelinlik modellerine göre daha yüksek fiyatlı olacaktır. Ayrıca seçiminiz özel bir moda tasarımcısının gelinlik modelleri olacaksa hem tasarımcının markası hem de işçiliğinde kullanılan ürünlerin kalitesi değiştiği için en pahalı gelinlik modelleri olacaklardır.

Kaynak : http://www.stilonerileri.com





Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.