Yaratıcı bir düğün için nelerden esinlenebilirsiniz?

Bir benzeri dahi olmayan çok eğlenceli ve bir o kadar da yaratıcı düğün temaları oluşturabilmeniz için nelerden esinlenebileceğiniz konusunda fikir sahibi misiniz? İşte size yaratıcı düğün fikirleri üzerine harika bir makale...

yaratıcı düğün alternatifleri

gelininsepeti | Çocukluğunuzdan beri hayalini kurduğunuz büyülü gün geldi çattı, evleniyorsunuz! Ve artık düğünün sadece sizin gelinliğinizden oluşmadığını biliyorsunuz.

Peki, düğün hazırlıklarına girişmeden önce, tüm düğününüzün nasıl olacağıyla ilgili nelerden esinlenebileceğinizi biliyor musunuz? Size harika önerilerimiz var!

Tecrübelerden Esinlenin

Sizden önce düğünlerini gerçekleştirmiş olan sevdiğiniz çiftlerinin hikayelerini öğrenip, onların düğün fotoğraflarına bakıp, sizinkilerin nasıl olmasını istediğinizi belirleyin. Pinterest'te size en uygun olan görseller, hem size fikir verecek hem de dolaşıkren keyifle zaman geçireceksiniz. Ayrıca, bol bol galeri gezip pek çok fikir edinmelisiniz. Sitemizde gezerken beğendiğiniz resimleri daha sonra bir arada görebilmek için favorilerinize atmayı unutmayın.


Tecrübe Edinin

İtiraf edelim ki çoğumuz düğünlere gitmekten hoşlanmayız. Ama artık kendi düğününüz için gözlem yapma vaktiniz geldi. Müzikler, yemekler, masa düzeni, nikah şekerleri nasıldı? Düğünde aksaklıklar gözünüze çarptı mı, en eğlenceli kısmı hangisiydi? Yapacağınız gözlemler kendi düğününüzü planlarken çok işinize yarayacak. Mesela gittiğiniz bir düğünde kolonların yanına oturtulmuş ve yüksek sesten rahatsız olan yaşlı konukları farkederseniz, aynı hataya düşmemiş olursunuz.

Ünlülerden Esinlenin

Ünlülerin giyimleri, kuşamları, makyaj ve saçları hatta bazen abartıya kaçan istek ve davranışları bile yeni moda akımlarına yol açabiliyor. Gelin saç ve makyajınız için, her zaman modayı yakından takip eden hatta yeni moda akımları yaratan Hollywood ünlülerinden esinlenebilirsiniz. Hem abiye kıyafeti fikirleri hem saç makyaj fikirleri için pek çok galeri gezip kendi tarzınızı bulun.


Yeni Moda Öncüleri: Bloggerlar

Bloggerlar artık her yerde. Ve bayrağı en önde taşıyanlar da genellikle moda bloggerlar. En son trendleri takip eden, giden deneyen ve sizinle samimi bir şekilde düşüncelerini paylaşan moda bloggerlarını takip edebilirsiniz. Bunlardan bir kısmı düğünlerle ve evlilik hazırlıklarıyla ilgili de yazıyor. Farklı fikirler edinmek için oldukça iyi bir kaynak.

Filmler & Müzikler

Hiç düğün temanız için filmlerden ve müziklerden esinlenmeyi düşündünüz mü? Bride Wars, Runaway Bride gibi düğün temalı filmlerden esinlenebileceğiniz gibi çok sevdiğiniz bir filmi düğününüzün teması da yapabilirsiniz. Matrix temalı veya Yukarı Bak çizgi filmindeki gibi balonlarla süslü bir düğüne ne dersiniz? Bunun için; beğendiğiniz filmin öne çıkan özelliklerine, renklerine, müzik ve kostümlerine dikkat ederek kendi düğününüzde bu unsurları kullanabilirsiniz.

Kaynak : düğün.com
https://dugun.com/tavsiye-ve-ipucu-kosesi/dugun-icin-nelerden-esinlenebilirsiniz-724





Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.