Gelinim Mutfakta puan durumu 8 mart

Haftanın birincisinin belli olduğu gelinim mutfakta puan durumu ve merakla beklenen yarışmaya kimin veda ettiği internette en popüler araştırılan konular arasında yer aldı. Peki; Gelinim Mutfakta yarışmasında haftanın puan durumu – 8 Mart ne oldu ve Gelinim Mutfak’ta’ya kim veda etti? İşte, Gelinim Mutfakta puan durumu ve veda eden gelin ve kayınvalide...

gelinim mutfaktaya kim veda etti

gelininsepeti | Gelinim Mutfakta haftanın birincisi ve haftaya kimin veda ettiği, sevilen programın izleyicileri tarafından heyecanla takip ediliyor. Peki; Gelinim Mutfakta’da kim elendi? 8 Mart günü yayınlanan programda haftanın birincisi kim oldu? Gelinim Mutfakta'da puan durumu bu hafta nasıl şekillendi. İşte detaylar…

YARIŞMASININ GALİBİ GELİNLER OLDU

Gelinim Mutfakta 255. Bölümde kaynanalar ve gelinler çocukluklarına döndüler ve anılarında kalan yarışmalarla tatlı bir rekabetin içine girdiler!

Kaynanalar, gelinlerin odasına girerek onlara yarışma teklif ettiler. Çocukluk zamanlarındaki oyunlar ile yarışacak olmanın mutluluğu ile gelinler bu teklifi kabul ettiler. İki taraf da yarışma alanındaki yerlerini aldılar. İlk yarışanlar Reyhan Hanım ve gelini ezgi oldu. Aralarında çuval yarışı yapan gelin kaynana izleyenlere eğlenceli anlar yaşattılar. Sonra sahneye Besime Hanım ve Gülcan çıktı. Onlar aralarında kaşıkla yumurta taşıma oyunu oynadılar. Gülderen Hanım ve gelini Güneş ise, el kızartmaca oynadılar. Son olarak Filiz Hanım ve gelini Nergis yoğurt içinde altın bulmaca oynadılar. Tüm oyunlar sonrasın gelinler kaynanaları 3-1 yenerek galip geldiler. Fatih Ürek gelinlere birincilik ödülünü pasta keserek verdi!

gelinim mutfakta puan durumu 8 mart

GELİNİM MUTFAKTA'DA KİM ELENDİ?

Gelinim Mutfakta’da son kayınvalidenin de önüne gelen yemeklere puan vermesinin ardından haftanın en yüksek ve en düşük puanını alan geleni belli oldu.

Gelinim Mutfatkta'da Nergis ve kayınvalidesi filiz yarışmaya veda etti...

Yarışma kuralları gereği haftanın birincisi 5 altın bileziğin, gün birincisi ise çeyrek altının sahibi oluyor. Hafta boyunca en düşük puanı alan gelin ve kayınvalide ise yarışmadan eleniyor.

Öte yandan haftanın en düşük puanını ise Gülcan aldı.

HAFTANIN BİRİNCİSİ EZGİ VE REYHAN MI OLDU?

Haftanın puanları puanları son kayınvalidenin vereceği puanın ardından belli oldu. Yarışma boyunca izledikleri istikrarlı ve başarılı performans nedeniyle gözler Ezgi ve kayınvalidesi Reyhan Hanım’a çevrildi. Ancak haftanın en yüksek puanını alan gelin Güneş Kılıç oldu.

Kaynak : CNN Türk





Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.