Kraliyet ailesinin yeni üyesi Meghan Markle, gelinliklerinin ardından stil ikonu mu oluyor?

Meghan Markle gelinlik ve stil konusunda ünlü modelleri aratmıyor. Geçtiğimiz mayıs ayında İngiliz Kraliyet ailesinin bir üyesi olan Prens Harry ile dünya evine giren Hollywood oyuncusu Meghan Markle’ın klasik ve şık sitili günümüzde bir ikon haline geldi. Hatta öyle oldu ki, Meghan ne giyse ürünler kısa zamanda tükeniyor.


gelininsepeti | Meghan’ın sitili ilk olarak Kensington Sarayı’nda Prens Harry ile beraber nişan fotoğrafı için kameraların karşısına geçtiği gün, o gün için tercih ettiği bir Kanada markası olan LINE’ dan beyaz kışlık yün şal paltosu ile patlama yaşadı. Marka fotoğraflardan sonra yirmi dakika içinde artık “The Meghan” olarak da bilinen paltonun satışlarının kısa süre içinde tükendiğini, telefonlarının dakikalarca susmadığını ve o sırada markanın web sitesinin çöktüğünü bildirdi. Daha sonrasın da ise beş bin adet yeni sipariş aldıklarını belirti.


Meghan Markle Stil Konusunda LINE Tercih Ediyor

Dört yıldır Markle’ı giydiren LINE markasının başkanı John Muscat ise Meghan’ın her zaman rahat, sofistike bir görünüme sahip olduğunu ama genede şık hissetmeyi sevdiğini açıkladı. Aynı zamanda John Meghan’ın ona neyin yakıştığını bildiğini ve genellikle özel bir kaban ya da şal ceket giymekle ilgilendiğini belirtti.

Meghan ve Prens Harry’nin nişan için BBC ‘ye verdiği röportajda giydiği yeşil Parosh marka elbisenin de bir saat içinde stoklarını bitirdiği ve İtalyan markası olan Parosh’un sitesinin çöktüğü bildirildi. Ek olarak bu elbisenin de adının ‘The Meghan’ olarak değiştiği belirtildi.


Kaban Tercihi Açık Renkler

LINE markasının beyaz kabanına benzer bir örnek de geçtiğimiz zamanlarda giydiği Self-potrait marka yeşil renk çiçekli ve pileli elbisesinin de giydikten 4 saat içinde stoklarını boşalttığı bildirildi. Naif, bir o kadar şık ve zarif bir stile sahip olan Cambridge Düşesi Kate Middleton’ın kıyafetleriyle İngiliz modasına bir milyar sterlin katkıda bulunduğunun açıklanmasıyla, Meghan Markle’ın bu oranı ikiye katlayacağı düşünülerek gözler Meghan Markle’a çevrildi.

Teen Choise Awards’ın belirlediği Blake Lively, Migos, Chadwick Boseman gibi ünlü isimler ile birlikte Stil İkonu kategorisinde Meghan Markle da aday olarak gösterildi. Meghan Markle’ın Lady Diana gibi stil ikonu unvanını alıp almayacağı merak konusu. Meghan Markle’ın Kaliforniya’daki törene katılması bekleniyor. Neler olacak merakla bekliyoruz.

Kaynak : Shall We / Gözde Çiftçi
https://www.shallwe.com.tr/meghan-markle-stil/


gelininsepeti yorumu : Mayıs ayında Prens Harry ile evlenen ve son döneme damga vuran Düşes Meghan Markle'in sadece gardırobu için 2 ayda 1 milyon dolar harcama yaptığı iddia edilse de, Teen Choice Awards’ın ‘Stil ikonu’ kategorisinde Blake Lively, Harry Styles, Migos, Chadwick Boseman ve Zendaya yarışması ve giyim tarzıyla Lady Diana’ya da benzetilmesi onun şuandaki popülaritesini açıklamaya yetiyor.

Ayrıca en başta iddia olarak belirttiğimiz 1 milyon dolarlık gardırop harcaması ile ilgili konuyu da Entertainment Tonight'a konuşan Kraliyet uzmanı Katie Nicholl şöyle anlatıyor.


Markle'ın iki düğün kıyafetinin fiyatını da açıklayan Nicholl : "Clare Waight Keller imzalı Givency marka gelinlik 440 bin dolar. Düğün sonrası giydiği Stella McCartney imzalı resepsiyon elbisesi ise 157 bin dolar. Ayrıca Markle'ın ilk kez Kraliçe Elizabeth ile tek başına görüldüğü etkinlikte giydiği Givenchy tasarımı krem rengi elbisesi 18 bin dolar. Kraliçe için düzenenlenen askeri törende giydiği omuzları açıkta bırakan toz pembe düğmeli elbise Carolina Herrera imzalı ve fiyatı 4 bin dolar. Markle'ın Prens Harry'nin kuzeninin düğününde tercih ettiği Oscar de la Renta elbisesi 6 bin dolar. Markle'ın, kayınpederi Prens Charles'ın doğum günü şerefine düzenlenen bahçe partisinde giydiği Goat imzalı elbise 643 dolar. Ki bu da gardırobundaki en uygun fiyatlı kıyafetlerden biri…


Nicholl kıyafetlere verilen bu kadar paranın çöpe gitmemesi için bu elbiseleri tıpkı Kate Middleton gibi tekrar tekrar giyilmesi gerektiğini düşünüyor: “Bu tür fiyat etiketi taşıyan kıyafetleri satın aldığınızda, bunları tekrar kullanmamak suç olurdu.”


Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.