Gelin makyajı: Kırmızı rujun kullanımı

Gelin makyajı, genel olarak pembe allık, soft dudak makyajı, yoğun kirpik görünümleri şeklinde yapılıyor. Ancak daha farklı, daha güzel gelin makyajları da yapabilirsiniz.


gelininsepeti | Düğün gününüzde kusursuz bir kırmızı dudak makyajı yapmak istiyorsanız, harika bir tercih yapmış olursunuz. Ancak doğru uygulamalar ile yapmak en önemli noktalarda bir tanesi olacaktır. Aksi halde, yanlış uygulamalar hüsranla sonuçlanabilir. Bunun için doğru uygulamayı sizin için araştırdık.


Her şeyden önce kırmızı ruju kendinize güvenerek sürmelisiniz. Canlı bir dudak makyajı düğün günün için iddialı bir seçim olacaktır. Ama aynı zamanda harika sonuçlar da yaratabilirsiniz. Tek ihtiyacınız  biraz özgüven!

Cilt renginize en uygun tonu bulun!

Artık biliyoruz ki herkese her şey yakışmaz. Özellikle makyaj konusunda! Kırmızının birden çok tonu ve alt tonu vardır. Dolayısıyla cilt renginize en uygun tonu seçmelisiniz.

Kalıcı olması önemli!

Düğün gününde makyajınızın dağılmaması çok önemlidir. Çıkacağınız tüm fotoğraflarda seneler boyunca saklayacağınızı düşünürsek, makyajınızın kusursuz olması gerekiyor. Kalıcı bir dudak makyajı için ruj sürmeden önce rujunuzla aynı tonda bir dudak kalemi sürün. Dudak kaleminin üzerine de rujunuzun sürün. Bu işlem rujunuzun kalıcılığını arttıracaktır. Nemlendirme ve primer uygulaması da bir o kadar önemli aşamalardan.


Geri kalan her şey sade olmalı!

Ten makyajının olabildiğince sade olması için natürel tonlarda göz farı, şeftali tonlarında allık ve  biraz da kontur uygulaması yeterli olacaktır. Eğer göz makyajını koyu tutarsan makyajın doğallıktan uzaklaşacaktır.


Kaynak : Kadınca Web
https://www.kadincaweb.net/gelin-makyaji-kirmizi-rujun-kullanimi/

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.