Renkli gelinlik nasıl giyilir?

Beyaz rengin masum ve sadeliği ifade edişi, yüzyıllardır gelinlikte tercih edilmesine neden olmuştur. Ancak son yıllarda bu algının değişmesi, renkli gelinliklerin de oldukça popüler olmasına neden olmuştur. Renkli gelinlikten kasıt, çok abartılı ve keskin renkler olmasa da giymek büyük cesaret işidir. Bu noktada beyazın tam zıttı olan siyah rengi, pek çok cesur gelin adayının gelinlik seçimlerinden biridir.

Renkli gelinlik nasıl giyilir?

gelininsepeti | Model konusunda beyaz kadar alternatife sahip olunmayacağını bilerek renkli gelinlik giymek isteyen gelin adayları için de çok sayıda model bulunmaktadır. Modern görünmek ve farklı olmak adına renkli gelinlik giyecek olan gelin adaylarının bazı püf noktalarına dikkat etmeleri gerekmektedir. Böylece renkli gelinlik içinde rüya gibi görünmeleri kaçınılmaz olacaktır.

Anlam ve rengi ile beyaza yakın olan pembe renkli gelinliklerde son yıllarda romantik tarza sahip gelin adaylarının seçimleri arasında yer alıyor. Pembe rengin kullanılacağı bir gelinlik modellinde tül kumaşın hâkim olduğu bir model, oldukça şık bir gelin olmayı sağlayacaktır.

Renkli gelinlik modeli tek başına oldukça şık dursa da saç ve ayakkabı detayı ile gelinlik formundan elbise görünümüne bürünmesi de kaçınılmaz olabilir. Bu nedenle ayakkabı seçiminden saça kadar bütün seçimlerin renkli gelinlik modeline göre olması gerekiyor. Renkli gelinlik konusunda sınır tanımayan tasarımcılar ise oldukça farklı modelleri gelin adaylarının beğenisine sunmaktadır.

Renkli gelinlik seçerken nelere dikkat edilmeli?

Renkli gelinlik giymeyi bir kere kafasına koymuş olan gelin adaylar, bu isteklerini gerçekleştirirken dikkatli olmaları da unutulmayacak bir gelin olmalarını sağlayacaktır. Özellikle 2000’li yıllardan sonra önemli bir moda halini alan renkli gelinliklerde abartılı renkler tercih etmemeye özen göstermek gerekir. Ayrıca yılın trend renklerini de yakından takip ederek modaya ayak uyduran bir gelin olmak da mümkündür.

Renkli gelinlik nasıl giyilir?

2016 yılının öne çıkan renklerinden pudra rengi, en az beyaz kadar gelinliğe yakışan renkler arasında yer alıyor denebilir. Renkli gelinlik tercihinde abartılı bir yol izleyen gelin adayları, eteğinde pek çok rengi barındıran farklı, bir o kadar da şık modellerde karar kılmaktadır. Beyaz üzerinde farklı renklerin bulunduğu renkli gelinlik tasarımları kadar, sadece siyahi mavi ve mor gibi gelinlikler de sıra dışı olmayı seven gelinlere hitap etmektedir.

Kimler renkli gelinlik giyebilir?

Vücut kusurlarını çok daha kolay örtebilen renkli gelinlik modellerinin, her gelin adayı için uygun olduğunu söylemek mümkündür. Sade ve renkli olan modellerin yanı sıra renkli gelinliklerde genellikle abartılı modeller ön plandadır. Renkli gelinliğin bu avantajına ek olarak vücut yapısına göre model seçimi, renkli gelinlik tercih edecek olan gelin adayları içinde geçerlidir. Vücut tipine göre birbirinden değişik gelinlik modellerini buradan görebilirsiniz.

Renkli gelinlik nasıl giyilir?

Gelinliğin abartısını renkten yana kullanmak isteyen her gelin adayı, düşünmeden renkli modelleri kendi düğününde giyebilir. Beyaz bir gelinlikle gelin olmayı hayal eden her genç kız için bir anlık düşünce değişikliği renkli gelinlik tercih edilmesine neden olacaksa, sonradan pişman olmamak için fazlasıyla düşündükten sonra seçim yapılmalıdır. Son yıllarda gelinlik modasındaki bazı değişiklikler, farklı ve tarz olmayı seven gelinler için oldukça sevindirici niteliktedir.

Renkli ve modern gelinlik modelleri

2016 yılının iddialı gelinleri arasında yer almak isteyen adaylar, beyaz yerine renkli gelinlik giymeyi tercih etmektedir. Geleneksel değerlerden çok fazla ödün vermeyen Türk kızları, beyazdan vazgeçmese de bu konuda özgür olmak isteyen gelin adayları renkli gelinlikler arasından seçim yapmaktadır.

2016 yılında soft ve pastel renkli gelinlikler, çok sayıda gelinin beğenisini kazanmaktadır. Diğer yandan açık renkli gelinlikler, her model gelinliğe yakışan ve uyum sağlayan modellerdir.

Okuduğunuz için teşekkürler...

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.