Makyözünüzü seçtiniz mi?

Unutkan gelinler! Düğününüze 1 aydan az vakit kaldı ve hala makyözünüzü seçmediniz mi? Ama olsun, hiçbir şey için geç değil.

Makyözünüzü seçtiniz mi?

gelininsepeti | Önce, gelin saçı ve makyajı hizmeti veren firmaları detaylıca inceleyin. Makyözünüzü seçtikten sonra kendinizi onun ellerine tamamen bırakabilmek en doğrusu olacaktır. Ona olabildiğince açık bir şekilde ne istediğinizi anlatmanızda daha iyi sonuçlar almanız açısından çok önemlidir.

Firmaları İnceleyin
Önce, gelin saçı ve makyajı hizmeti veren firmaları inceleyin. Onlarca farklı firmayı bir arada görün, karşılaştırın ve fiyat teklifi alın. İçinizi sinen yerden randevu alın ve en kısa zamanda görüşmeye gidin. Anlaştığınız makyaj uzmanı ile bir ön prova yapın ve eğer sonuçlar içinize sinmezse tekrar makyöz araştırmaya başlayın!

Makyözünüzle Sohbet Edin
Hayatınızın en önemli kutlamasında sizin güzelliğinizi katlayacak sanatçı adayınızla sohbet etmeniz çok önemlidir. Aranızda mutlaka iyi bir elektrik oluşmalıdır. Makyözünüze tamamen güvenmek, kendinizi onun ellerine tamamen bırakabilmek en iyi sonuçları almanızı sağlar.

Tarzınızı Anlatın
Makyözler genelde tek bakışta sizin giyim tarzınızı anlıyor olsa da gelinliğinizi ve kendinizi nasıl bir gelin olarak hayal ettiğinizi tahmin edemez. Eğer olabildiğince açık bir şekilde ne istediğinizi anlatırsanız düğün günü öncesi istenmeyen sürprizler yaşamazsınız. Ayrıca, mümkünse gelinliğinizin bir fotoğrafı ile ilk provaya gitmeniz sizin yararınıza olur.

Kaynak : www.dugun.com

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.