2018 modası gelinlik modelleri

Gelinlik modelleri 2018 modası için dünyaca ünlü gelinlik markalarının 2018 gelinlik modelleri koleksiyonları, gelin adaylarının beğenisine sunulmak üzere reyonlarda yerini aldılar.




gelininsepeti | Gelinlik modelleri ve 2018 gelinlik trendleri arasında en çok göze çarpan detaylar gelinlik etek boylarında eskiden metrelerce uzunlukta boşa kumaş israfı olarak nitelenen kuyruk modelleri artık çok tercih edilmemekte. Böylece gelinlik fiyatları konusunda da yüksek oranlarda indirimler sağlanabilir.


2018 Gelinlik boyları ne çok uzun ne de kısa veya bilek üstünde. Tam topuk hizası olarak nitelenen boy ölçüsü ile hazırlanılmış kabarık gelinlik modelleri aslına bakarsanız da oldukça şık gözükmekte.

2018 Gelinlik modelleri içinde ön plana çıkan detaylardan biri de şık ipek saten kumaşlar ve ince danteller her zamanki gibi oldukça fazla kullanılmış. Özellikle danteller de ve tüller de desenler belli belirsiz bile olsalar motif güçleri ile kumaşa ve dolayısı ile gelinliğe bir hakimiyet sağlamakta.

İşin doğrusu 2017 gelinlik modelleri ile 2018 gelinlik modellerini karşılaştırıldığımızda biz şahsen 2018 gelinlik modası için dizayn edilmiş tasarımları daha çok beğendik ve sevdiğimiz gelinlik modeli örneklerini bir araya toplayarak bir video hazırladık. Umarız gelinlik modelleri resimleri ile hazırladığımız bu gelinlikler dikim için bir model bulmaya çalışan genç kızlarımız ve gelin adaylarımız için bir fikir sağlar. Şimdiden tüm gelin adaylarımıza ömür boyu mutluluklar diliyor seçecekleri gelinlik modelini mutlulukla ve sağlıkla kullanmalarını diliyoruz :) Videomuz'dan 2018 gelinlikleri için tarafımızdan beğenilen ve önerilen 2018 gelinlik trendlerini izleyebilirsiniz.

Kaynak : gelinlikmodel

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.