Miranda Kerr gelinlikleri

Geçtiğimiz 2017 Mayıs ayında sessiz sedasız, küçük bir törenle Snapchat CEO’su Evan Spiegel ile evlenen Miranda Kerr gelinlikleri ve düğününden kareleri Vogue dergisiyle paylaşmıştı.


gelininsepeti | Miranda Kerr gelinlik ve düğününden merakla beklenen fotoğrafları Vogue dergisi üzerinden yayınlamıştı.

Ancak uzun zamandır Snapchat kurucusu Evan Spiegel ile birlikte olan Miranda Kerr,  mayıs ayında evlenmesinin ardından Miranda Kerr'in gelinliği sosyal medyayı ikiye böldü.

Büyük beklenti içinde olan kimi takipçileri bir Victoria’s Secret meleği olan Miranda Kerr'in gelinliğini çok sade bulsa da, kimi de çok basit olarak nitelendirdi. Ayrıca cesaretli tarzı ve seçtiği parçalardan sonra bu gelinlik çoğu sevenini hayal kırıklığına uğrattı.

Miranda Kerr gelinlik detayları

Miranda Kerr için hazırlanan ve Dior markasının ilk kadın kreatif direktörü Maria Grazia Chiuri imzasını taşıyan bu özenli gelinliği tamamlayan taç ise Stephen Jones imzalı. Ayrıca Miranda Kerr'in bu uzun kollu, kabarık gelinliği 1956’da Monako Prensi Rainier ile evlenen Grace Kelly’nin gelinliğinden ilham alınarak hazırlanmış!..  Geçen yıl temmuz ayından beri gelinliği için hazırlanan Miranda Kerr, aksesuar olarak da Grace Kelly’nin düğününde taktığı küpelerden esinlenmiş. Belçika danteli, ipek, tafta ve tül kullanılarak hazırlanın gelinlik, ülkemizde de uzun süre tek gündem konusu olmuştu.


“Daha güzel bir gelinlik hayal edemezdim” diyen Kerr şöyle devam ediyor, “Modada daha çılgın, bohem ve özgür tercihler yaptığım zamanlar oldu. Ancak artık daha sakin bir hayat yaşıyorum. En büyük ilham kaynaklarım Audrey Hepburn ve Grace Kelly…”


2014 yılında tanışan çift Mayıs ayında Los Angeles’taki evlerinin bahçesinde evlendi. 34 yaşındaki Kerr,  dana önce ünlü aktör Orlando Bloom ile evlenmiş 2013’te boşanmıştı.

Gelininsepeti...

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.