Nikah şekeri seçerken bunlara dikkat edin!

Düğünlerimizin düğün davetiyesinden sonra olmazsa olmazları arasında yer alan ve evet cümlesini en güzel şekilde taçlandıran Nikah Şekerleri

Nikah şekeri seçerken bunlara dikkat edin!

gelininsepeti | Modellere baktığımızda her geçen gün farklı tasarım ve konseptlere ulaşabiliyoruz. Tabi model fazlalaştıkça seçim yapmakda zorlaşıyor.  Peki nikah şekeri seçimi yaparken nelere dikkat etmeliyiz.

Öncelikle nikah şekerimiz göze hitap etmeli diye düşünebiliriz, gerçekte önemli olansa kalıcılık ve bir amaca hizmet edebilmesi. Yıllarca kalıcılığı olan ve bir amaca hizmet eden nikah şekerleri sizin için uzun yıllar saklanacak bir düğün hediyesi olacaktır.

Örneğin kitap ayracı şeklinde nikah şekeri yaptığınızda bu ürün hem göze hitap edecek hemde bir kullanıma hitap edecektir ve uzun yıllar kalıcılığı olacaktır. Veya mıknatıslı nikah şekeri (magnet nikah şekeri) bu üründe buzdolabı ve bunun gibi zeminlere yapışabilen her an göz önünde olabilecek ve yıllarca saklanabilecek bir ürün olarak öne çıkmaktadır. Magnet nikah şekeri ile ilgili sitemizdeki modellere ulaşabilirsiniz


Kısacası nikah şekerlerinizin bir amaca hizmet etmesinde fayda var, unutmayın bir amaca hizmet eden ürünler sevdikleriniz tarafından daha uzun süre saklanacaktır. Bizim size önerimiz bir yastıkta kocayın lafından çıkılıp yastık modelli ürünlerinin yerine daha amaca hizmet eden kalıcı nikah şekerlerini tercih etmeniz.

 Kendi düşüncenizi de nikah şekerlerine yansıtabilirsiniz firmamız en sıra dışı ve en güzel ürünler için sizlere yardımcı olacaktır. Siz hayal edeceksiniz biz tasaralayacağız. Sizlerde, farklı tasarımlar ile zevkinizi birleştirebilir ve ortaya kendinize ait bir tasarım olan nikâh şekeri ile de dağıtım yapabilirsiniz.

Gelelim fiyat konusuna; öncelikle hangi modeli tercih ederseniz edin, fiyatlandırılması adet üzerinden olacaktır. Kaliteli ve size hitap eden nikah şekerini sizin bütçenize göre bulmakta ayrı bir sıkıntı olabilir sizin için. Bunun için iyi bir araştırma yapacak kadar boş zamanınız olmayabilir, profestonel birilerinden yardım almanızda fayda var.

Unutmayın;
En güzel anınızın hediyesi olan nikah şekerleri, her baktığınızda en mutlu gününüzü size hatırlatacak ve sevdikleriniz tarafından uzun yıllar saklanacaktır.

Kaynak : Kız Evi Naz Evi

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.