Mükemmel gelin makyajı için uzmanlardan 3 tüyo

Son yılllarda doğallık trendinin öne çıkmasıyla gelin adayları da neredeyse ‘çıplak’ görünümlü makyajları tercih ediyor. Çünkü günümüzde genel olarak doğallık trendi modayı olduğu gibi makyajı da etkiliyor.

Mükemmel gelin makyajı için uzmanlardan 3 tüyo

gelininsepeti | Gelin makyajında en dikkat edilmesi gereken nokta, duru ve abartıdan uzak olmasıdır.
Yeni nesil gelinler artık çok daha doğal ve sade. Yüzlerinde yok denecek kadar az makyaj ve renk tercih ediyorlar.


Doğal gelin makyajı demek az ürün kullanmak değil, doğal duran ürünleri doğru şekilde uygulamak demektir. Mükemmel gelin makyajının 3 püf noktasını işin uzmanlarından sizin için öğrendik.

1) “Göz makyajını hafif tutun”- Erkan Uluç
Kahverengi tonlarında far ile gözlerinize hafif bir gölgelendirme yapın. Bunun için Nars’ın ikili farlarından Kalahari çok güzel bir seçim olur.

2) “Doğal allık renklerini tercih edin” – Hamiyet Akpınar
Yanaklarınıza pembe veya şeftali rengi allık uygulayın. Nars Orgasm, Dolce Vita veya Gina, allık seçimi için en doğru tercihler olur. Yüze yumuşak ve taze bir görünüm verirler. Bu tür renkler yüzü daha canlı ve taze gösterir. Gelin makyajında bu görünüm kilit noktadır.

3) “Uzun süre dayanıklı kozmetikler kullanın” – Ufuk Celep
"Baz, baz, baz! Tabii ki makyajın ilk adımı baz. Shiseido Pore Smoothing Corrector gibi genişlemiş gözenekleri küçülten, mat ve mükemmel şekilde eşit dokulu bir cilt görünümü yaratan bir baz ile makyaja başlayın. Böylece makyajın dayanıklılığını da garantilemiş olursunuz. Baz, fondötenin kalıcılığını da arttırır.

Nars All Day Luminous Weightless gibi hem kusurları kapatan, cildi pürüzsüzleştiren ama doğal görüntüden asla ödün vermeyen incecik bir fondötenle makyaja devam edin. Bu şekilde cildiniz hem kusursuz hem de gerçekten doğal görünür.

Kaynak : Makyaj Trendi

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.