Gelinlerin gelin çiçeği hassasiyeti

Hayatın en önemli ve en güzel anlarından biri olan gelin olmak, gelin adaylarını belki de aylarca uğraştıran ancak gayet zevkli vakitler geçirilmesini sağlayan bir eylemdir. 

Gelinlerin gelin çiçeği hassasiyeti

gelininsepeti | Gelinlik seçiminden aksesuar seçimine, saç ve makyaj modeli seçiminden onlarca alışveriş gününe, çiçek seçiminden ayakkabı seçimine kadar pek çok alanda koşuşturmalar meydana gelmektedir. Gelinler her alanda oldukça hassastır ancak çiçek seçiminde, daha fazla hassas davranabilmektedirler.


Bu açıdan gelinler ve gelin çiçeği seçimi bir bütün olarak ele alınmaktadır. Öncelikle gelinlik sonrasında ise aksesuar olarak çiçekler seçilmektedir. Bu önemli bir durumdur ve çiçekler mutlaka boyut açısından, renk açısından ve kullanılacak çiçek türü açısından incelenerek tercih edilmelidir. Doğru yapılmayan tercihlerde, gelinin en önemli aksesuarı olan çiçek, kötü bir görüntüye sebep olabilir.

Doğru çiçeği seçmek ise ortaya harika bir uyum çıkaracaktır. O halde yapmanız gereken ilk ve tek şey, gelinliğinizden bir parça kumaş alarak ve bir de çiçek buketi örneği fotoğrafı alarak çiçekçinizin yolunu tutmaktır. Çiçekçinize söylemeniz gerekenler ise çok önemlidir. Tam olarak gelinlik modelinizin tarzını yansıtan bir çiçek buketi istediğinizi, renklerin uyum içerisinde olması gerektiğini söylemeniz yeterli olacaktır. Çiçek buketiniz, eğer gelinliğiniz daha spor ve sade bir modelse, spor tarzında olmalıdır. Gelinliğiniz tam aksine, daha şık, kabarık ve eğlenceli bir modelse, buketiniz de daha renkli ve bol çiçekli olmalıdır.

Gelinliğinizle uyumlu olmasının yanı sıra, ayakkabılarınızla, düğün temanızla, konseptinizle ve saç stilinizle de uyumlu olmalıdır. Çiçeğinizi seçerken bu durumları mutlak surette göz önünde bulundurmalısınız. Böylece düğününüzde en önemli aksesuar özelliği taşıyan çiçeğinizi gayet muazzam bir şekilde elde etmiş olacaksınız. Konseptlere uygun çiçekler tercih etmek, böylece zarifliği yakalamanız için çok mükemmel olacaktır.

Kaynak : Cafe Bilgi
http://www.cafebilgi.com/gelinlerin-gelin-cicegi-hassasiyeti/

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.