Evlilik yıl dönümü mesajları

Yıllar geçse de ilk günkü tazeliğini koruyan aşıklara, sevdiğinin varlığı ile her geçen gün daha da mutluluk duyanlara, hayatlarının birleştiği günü kutlamak isteyenlere sevgi dolu evlilik yıldönümü mesajarını derledik.

Evlilik yıl dönümü mesajları

gelininsepeti | Hayatın geri kalanını bir çift olarak geçirmek için atılan adımın yıldönümünde, paylaşılan mutlulukların bir nişanesi olarak evlilik yıldönümünü kutlamak çiftler arasındaki bağların güçlenmesi için de önemli bir ayrıntıdır.

Böyle özel bir gün de her iki tarafta sevgisini en güzel sözlerle ifade etmek ister. İlişkinizdeki iletişiminizle doğru orantılı komik yıldönümü mesajları veya duygularınızı uzun uzun anlatma ihtiyacı hissettiğiniz uzun evlilik yıldönümü mesajları arayışında olanlar için bir liste hazırladık.

"Eşime nasıl bir evlilik yıldönümü mesajı göndermeliyim?"

Facebook gibi sosyal ağlarda resimli evlilik yıldönümü sözleri son zamanlarda oldukça popüler olsa da, bir çoğu aslında doğru tercih olmayacaktır. Mesajın ne içerdiğinden veya resimli olmasından ziyade, samimi şekilde ifade edilebilmesi daha önemlidir.


Bahsettiğimiz bu "ifade şekli" aslında samimiyetin ve hissedilen duygunun karşıya geçmesi için en önemli ayrıntıdır. Konu basit bir doğum günü tebriği olamayacak kadar özel olduğu için de, evlilik yıldönümü mesajınızda gündelik hayatta kullandığınız dilinizden, kendi ifadelerinizin geçmesi önemlidir.

Romantik Yıldönümü Mesajları

Yıl dönümümüz kutlu olsun aşkım, nice aşk dolu yıllarımız olsun. Seni Seviyorum.

Seni her geçen yıl daha çok seviyorum. Yıl dönümümüz kutlu olsun sevgilim.

Birleşen ellerimiz ve kalplerimiz birbirinden hiç ayrılmasın. Bir hayatı tüm güzellikleriyle paylaşmak dileğiyle...

Bir daha asla umutsuzluga kapilmamak için seni tanımış olmak bile yeterli, Dünyamı yaşanır halegetiren güzel sevgilim, varlığın şükür sebebim. Nica yıllarımız olsun.

Her günümüz birbirimizi daha çok severek ve birbirimize daha çok bağlanarak geçsin. Hayat boyu mutlu ve huzurlu yaşayalım. Yuvamızdan sevgi hiç eksik olmasın canım sevgilim.

Beni ben yapan senin varligin canim! Hayatimda oldugun için sonsuz teşekkürler… Evlilik yıldönümümüz kutlu olsun. Seni seviyorum.

Belki sana senden daha yakın bir yerde, çarpan kalbinin her atışındayım. Evlilik yıldönümümüz kutlu olsun. Birlikte nice yillar geçirmek dilegi ile.

Elinden tutup nereye gittigini umursamadan yürüyecek birisi olmaliydi, ben bu yolculuga seninle çikmayi sonuna kadar seninle gidip bu yolu sadece senin elinden tutarak yürümeyi seçtim…

Geride bıraktığımız onca yılda her daim yanımda var olarak hayatımı güzelleştirdiğin ve desteğini hiçbir zaman eksik etmediğin için sonsuz teşekkür borçluyum sana. Evlilik yıldönümümüz kutlu olsun…

O büyük gün daha dün gibi, başima gelen en güzel mutluluktu seninle hayatimi birleştirmek oldu. Evlilik yıldönümümüz kutlu olsun.

Her günümüzü her an bitmeyecekmişcesine seninIe yaşamak istiyorum. EvIiIik yıIdönümümüz kutIu oIsun birtanem…

Sevgiliye evlilik yıldönümü mesajı ararken gözden kaçırmamanız gereken bir başka ayrıntı ise; günlük hayatta onunla olan iletişiminizden farklı biri olmamaya özen göstermenizdir. Eğer gerçekten şiir yazmak gibi bir hobiniz yoksa, bir anda evlilik yıldönümü şiirleri yazan romantik bir şair olmanız samimiyetten uzaklaşmanız anlamına gelecektir. Duygusallıktan uzaklaşmak ise yapaylık ve sıradanlık anlamına gelecektir. "Kendiniz" olmaktan vazgeçmeden söylediğiniz her söz onun için en duygusal ifadeler anlamına gelecektir..

"Evlilik Yıldönümü" için romantik çiçek önerileri



Kaynak : ciceksepeti.com

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.