Düğün stresini yenmeniz için öneriler

Evlilik zamanı yaklaştıkça sizi kavga arayan bir ruh haline sokmaya hazırlanan stresi yenmek için zaman yaratmak, dans etmek, sizi ve eşinizi mutlu edebilecek anları planlamak zaman zaman işe yarayabilir. Hatta büyük bir yastık veya oyuncak ayı bile her şeyi düzeltmeye yetebilir...

Düğün stresini yenmeniz için öneriler

gelininsepeti | İşte evlilik önces yaşanması muhtemel stresten kurtulmak için yapmanız gerekenler...

1. Kendinize yalnız kalabileceğiniz bir zaman yaratın ve en sevdiğiniz şarkılar eşliğinde hiçbir şeyi önemsemeden dans etmeye başlayın. Hiçbir şeyi umursamadan özgürce dans etmek o kadar rahatlatıcıdır ki binlerce insanın dans etmek için neden klüplere koştuğunu daha iyi anlayacaksınız.

2. Yaşadığınız büyük stres sinirlerinizi iyice gerip sizi kavga arayan bir ruh haline sokabilir. Ama stresli olduğunuz için kimsenin kalbini kırmanıza gerek yok. Tüm hıncınızı büyük bir yastık veya oyuncak ayıdan alabilirsiniz. Çocukça bir yöntem gibi görünse de tüm sinirinizi boşaltıp kahkahalar atmaya başladığınızda bu yöntemin de işe yaradığını farkedeceksiniz.


3. Eşinizi sevindirecek bir plan yapabilirsiniz. Bu minik süpriz pozitif bir hava yaratacak ve ikinizin de duygu modunu hızla toparlayacaktır.

4. Ilık ve rahatlatıcı bir banyo yapın. Küveti banyo köpüğü ve aromatik yağlarla zenginleştirip etrafa kokulu mumlar koyarsanız çok daha etkili bir rahatlama sağlarsınız.

5. Internetteki eğlence sitelerinde dolaşabilir veya güzel bir komedi filmi, standup gösterisi seyredebilirsiniz. Böylece tüm gün gülümseyeceğiniz en mutlu gününüze de hazırlık yapmış olursunuz.


6. Egzersiz yapmanın stresi önlediği tüm doktorlar tarafından söylenen bir şey. Biraz egzersizle hem stresinizi atabilir hem de vücudunuzu çok daha formda tutabilirsiniz.

7. Doğanın insan üzerindeki rahatlatıcı etkisi artık herkes tarafından biliniyor. Düğün gününüzü aklınızdan çıkarın ve doğada yürüyüşe çıkın. Eşinizle beraber piknik de yapabilirsiniz. Fakat işi abartıp trekking yapmaya kalkmayın. Düğünde enerjinize her zamankinden fazla ihtiyaç duyacaksınız.

Kaynak : dugun.com
https://dugun.com/planlama-rehberi/dugun-stresini-yenmeniz-icin-oneriler-93

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.