Yırtmaçlı gelinlik modelleri

Çok fazla gelinlik modeli arasından kendinize uygun olanı seçmekte zorlanabilirsiniz. Uzun boylu bir gelin adayı iseniz ve düğününüzde farklı olmak isterseniz; kesinlikle yırtmaçlı gelinlik modellerine göz atmalısınız. İşte yırtmaçlı gelinlik modelleri hakkında bilmeniz gerekenler...

Yırtmaçlı gelinlik modelleri

gelininsepeti | Yırtmaçlı gelinlikler hakkında asla ön yargılı olmayın. Aklınızda kalacağına mutlaka deneyerek, üzerinizde görüp kararınızı verin. Özellikle bacak boyu uzun bir gelin adayıysanız; bu model tam da size göre.

Yırtmaçlı gelinlik modelleri öz güveni yüksek gelinler tarafından tercih ediliyor. Vücut hatlarına güvenen ve uzun boylu gelinlerin tercihi yırtmaçlı gelinlikleri son yıllarda sıklıkla görmeye başladık.

Tasarımcılar tarafından da sevilen yırtmaçlı gelinlik modelleri hemen hemen her koleksiyonda yer alıyor.


Yırtmaçlı gelinlikleri kimler tercih etmeli?
Yırtmaçlı gelinlikler elbette her gelin adayına uygun değildir. Kilo probleminiz varsa ya da boyunuz kısaysa yırtmaçlı gelinlikleri tercih etmemelisiniz.

Yırtmaçlı gelinlikler en çok kilo problemi yaşamayan gelin adayları için idealdir.

Bacak boyunuz uzunsa ve pürüzsüz bir bacağa sahipseniz yırtmaçlı gelinlik modellerini gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Eğer selülit sıkıntınız varsa bu tip gelinlikleri asla seçmemelisiniz.

Kısa boylu gelinler için çok uygun değildir. Boy uzunluğu 1.65’in üzerinde olan gelin adayları tarafından tercih edilmelidir.

İnce ve narin yapılı bir vücuda sahip gelin adayı iseniz; yırtmaçlı gelinlik modellerini rahatlıkla seçebilirsiniz.

Etek giymeye alışkın bir gelin adayıysanız; bu model tam da size göre.

Yırtmaçlı gelinlik etkisi

Yırtmaçlı gelinlik modellerinde özellikle dans esnasında muhteşem görünebilirsiniz. İlgi çekici ve farklı olmak isteyen gelinlerin tercihi kesinlikle yırtmaçlı gelinlikler olmalı.

Unutmayın; yırtmaçlı gelinlikler görenleri şaşırtacağı gibi hem de kendine hayran bırakıyor.

En çok dikkat çeken yırtmaçlı gelinlik modellerinin birinci sırasında hem yırtmaçlı hem de kabarık gelinlik modelleri geliyor. Balık model yırtmaçlı gelinlik modelleri de çok fazla tercih edilen modellerden. Bir başka model ise daha düz ve daha sade yırtmaçlı gelinlik modelleri.

Yırtmaçlı gelinlik modelleri

Klasikten uzaklaşmak istiyorsanız; fark yaratın!

Alışılmışın dışarda bir gelinlik modeli düşünüyorsanız; bu neden yırtmaç detayı olmasın.

Sade bir gelinlik seçtiyseniz ve gelinliğinize hareket katmak istiyorsanız; gelinliğinize yırtmaç detayı ekletebilirsiniz.

Yırtmaçlı gelinlik modelleri ile hem şık hem de zarif olabilirsiniz. 2018 yılında da yırtmaçlı gelinlik modelleri en çok tercih edilen gelinlikler arasında yer alacak.


Siz de bacaklarınızın pürüzsüzlüğüne güveniyor, hem sade hem de ilgi çekici olmak istiyorsanız  yırtmaçlı gelinlik modellerine bakmadan kararınızı vermeyin.

2018 gelinlik koleksiyonlarında bacak boyu uzun gelin adayları için birbirinden güzel, zarif ve ihtişamlı yırtmaçlı gelinlik modelleri yer alıyor.

Fark yaratmak isteyen gelin adayları için doğru seçim yırtmaçlı gelinlik modelleri olacaktır. Düğün gününüzde tüm gözler sizin üzerinizde olsun.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.